Dużo też daje stosowanie roślinnych maoi . Sam Stosowałem nieświadomie i to podbija efekty .
Co ciekawe, strukturalnie substancja jest podobna do meskaliny , a meskalina ma potencjał w leczeniu uzależnienia od alkoholu .
Tutaj również po paru sesjach zauważyłem że znacząco mi przeszła chęć na upijanie się
A wręcz kończę na 1 piwie. I to bardziej dla smaku .
W ogóle jak porównać potencjał tripu na.psychodeliku to alkohol wydaje się trucizna.
alko jako depresant daje z odbicia gorsze samopoczucie na drugi dzień a po suto zaprawianej imprezie wręcz u mnie nasila nerwicowe i lęki.
Na chęć palenia tytoniu niestety nie działa.
A szkoda .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
https://ibb.co/fGSYWbFC
Cena 80zl, ale na ulicy łudzie nie znają więc mu nie schodzą i zszedł do 60
23 września 2025Zebedee pisze: Mam różowa z napisem 2cb, jest w kształcie prostokąta - napisu 2cb, jadł ktoś, wie ktoś jaka dawka? Lepiej oral czy nos? Pozdro!
https://ibb.co/fGSYWbFC
Cena 80zl, ale na ulicy łudzie nie znają więc mu nie schodzą i zszedł do 60
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.