Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 5169 / 903 / 0
Uderz w stół a nozyce się odezwa . Co można odwalić na Rave co może nie spodobać się partnerowi . Jak kolega się myli, możesz nas oświecić ale pierwsza rzecz jaka przychodzi do głowy to jakaś bajera z kimś innym.
Z doświadczenia powiem Ci ze będzie ciężko to odbudować. On nie chce już z Toba brać bo widocznie nie ogarniasz a potem łatwo zgonić na ćpanko jako przyczynę. On ma uraz .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 330 / 42 / 0
Najprostsze rozwiązanie to kurwa przestanie walenie tego ścierwa zanim się człowiek wpierdoli po uszy i nie wracać do tego. Chłopak jeśli coś mocnego odjebałaś, to może odjedz żeby go nie ranić, jak nie będziesz umiała przestać ćpać.
  • 2 / / 0
Ach ta męska solidarność 😏 jestem ciekawa tylko, czy tak samo byście mówili gdyby tego posta napisał facet. Stawiam dolary przeciwko orzechom, że dostałby merytoryczną odpowiedź na zadane pytanie.
Co do rzeczy, które można zrobić na imprezie i zawieść partnera to katalog jest szeroki - od okłamania go co do wziętych dragów/ilosci, przez rozdzielenie się czy inne zaburzenie poczucia bezpieczeństwa, po tańczenie z innym typem czy zdradę.
Nie pisałam co zrobiłam, bo to nie jest forum porad związkowych tylko hypperreal. Prosiłam o radę, jak sobie poradzić z chęcią ćpania w takiej sytuacji. I chyba tylko @Vetulani44 potraktowal mnie poważnie i coś podpowiedział bez oceniania.
  • 23 / 4 / 0
@MenteMa Tak, mówilibyśmy dokładnie tak samo, gdyż zdrada jest czynem haniebnym bez względu na płeć...
Nikt nie twierdzi, że się owego czynu na 100% dopuściłaś, ale sądząc po twej reakcji, oraz jak przedmówca wspomniał "Co można odwalić na Rave co może nie spodobać się partnerowi" to skojarzenia nasuwają się same.
"d okłamania go co do wziętych dragów/ilosci, przez rozdzielenie się czy inne zaburzenie poczucia bezpieczeństwa"
... mówisz, że chłop wali z tobą kryształ w ciągu przez 2 tyg, i prawie zrywa z tobą wymienione przez ciebie błahostki...no tak.. nie umoralniam, po prostu jak pisać nieprawdę to z sensem POzdrawiam. A no i odpowiadając na zadane w poście pytanie - albo nie walić wcale, albo znaleźć se chłopa, który będzie chciał to z tobą robić - tu już zależy od priorytetów twych
  • 2 / / 0
Mam poczucie, że ta rozmowa zmierza donikąd. Nie powiedziałam co zrobiłam bo to nasza sprawa i nie o tym jest ten wątek. Zresztą co bym nie powiedziała i tak wy już swoje wiecie, więc jaki sens? Nawet trochę mi przykro, że zdrada to pierwsze co wam przychodzi na myśl. Inne rzeczy dla jednego będą błahostka, dla drugiego poważnym zranieniem. Szanuję uczucia mojego partnera, nie dyskutuje z nimi, nie oceniam. A z ćpaniem to tak jak mówiłam - chodziło też o to, że widziałam w tym sposób na powrót do tego jak było między nami dobrze. Więc pomysł o znalezieniu kogoś innego do ćpania nawet mi przez głowę nie przeszedł.
  • 5 / 2 / 0
Hej,@MenteMa, jak najszybciej, skontaktuj się z jakimś psycho/narko/sexo terapeutą.
[ external image ]
Dobrze wiemy co jest złe, a co dobre.
Nie zalecamy niczego i nie namawiamy do jakichkolwiek zachowań.
Każdy wie jaki ma cel i jakimi środkami zmierza do jego realizacji.
Rób co chcesz, ale tylko wtedy gdy wiesz po co to robisz.
  • 330 / 42 / 0
@MenteMa Jeśli myślisz, że kryształ naprawi coś między wami, to jesteś w błędzie. Znałem podobną sytuację .Jeśli chcesz jeszcze normalnie żyć i coś z nim naprawić, to przestańcie ćpać, jeszcze jak ci się odkleja po tym, bo inaczej i tak się, to zjebie. Możecie iść do psychiatry po jakieś leki jak będzie ciężko.
Jeśli chłop by tu napisał, to by dostał podobna odpowiedź.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.