Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam, specjalnie przypomniałem sobie hasło na maila by coś napisać o tej substancji. Od stycznia biorę benzo, na początku afobam, potem Xanax, potem bromazolam i teraz zamówiłem sobie flubromazepam. Stosuje bromazolam 3-6mg dziennie wieczorem na sen i lęki. W piątek o 18 wziąłem 8mg tego gówna, 0 fazy, na drugi dzień (wczoraj) czułem się jak na zwale cały dzień i dopadały mnie lęki, dzisiaj jest niedziela, obudziłem się dalej w takim samym chujowym stanie.. szczerze odradzam i dziwię się, że ktoś to poleca i bierze dawki po 30mg... A propos, czy mogę dzisiaj wziąć choć jedną tabletkę bromazolamu 3mg? Czy będę żyć? Chce zniwelować te flubro, chce się normalnie przespać.. proszę o odpowiedź
  • 3239 / 552 / 0
problemem nie jest sama substancja a uzależnienie od benzo i niewypał w działaniu po zażyciu innego które jest znacznie słabsze przy rozwiniętej tolerancji i stąd masz wrażenie działania z odbicia. Lepiej się trzymać jednej i nie kombinować z eksperymentami RCkow.
Zawsze możesz spróbować wziąć więcej ale też niepotrzebnie tolerke będziesz windować i potem się pogubisz w dobieraniu dawek jak wrócisz do tamtych benzo chociaż by z tego powodu ze ta ma długi okres kumulacji i dorzucenie może zmniejszy lęki ale Cie przytłumi na kolejne dwa dni tak że nie będzie Ci się chciało podnosić z łóżka.

Swoją drogą, bromazolam dawał Ci lepsze efekty od alpry? Próbowałeś apteczny Bromazepam?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 2262 / 387 / 0
Apteczny bromek najlepszy na daily. Lub alpra SR

prawie offtop... nie napisałeś ani słowa o flubromazepamie ale w kontekście jest. /surv
  • 3239 / 552 / 0
Też jestem tego samego zdania. Wątpię żeby jakiś RC mógł go zastąpić daily.
Zresztą i tak dostępność i ceny są nieopłacalne, w większości najłatwiej wyrwać tylko klonazolam hurtem ale ta siekiera nie nadaje się do funkcjonowania a i beret ryje tak że pewnie i apteczne straciłyby działanie.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 788 / 446 / 0
25 lipca 2024Ćbvn pisze:
Siemanko. Co myślicie o mixie tego z DCK? Lub z kratomem?
Z DCK nie mixowalem ale z jego mocniejszym ciut analogiem o pce fajnie się to komponowało. Bardzo mięciutko i przyjemnie
  • 377 / 10 / 0
ktoś miał/ma do czynienia z tymi niebieskimi tabsami?
przedziałka tam jest, ale nie ma opcji, żeby to równo na pół podzielić.[czy misie wydaje?]
postanowiłam to redukować.
na ten moment schemat przy 1tab. dziennie już dłuższy czas to :
1
1/2
1/2
1/2
1
wchodzę na całą po 3 dniach, bo nie da się wytrzymać.dopiero zaczęłam.
  • 3 / / 0
Siema, mam te niebieskie peletki po 8 mg z NL. Zażyłem przedwczoraj jedną tabletkę (8 mg) i zupełnie nic nie poczułem. Od tamtej pory jeszcze nie eksperymentowałem. Dodam, że mam dość dużą tolerancję na benzo — z aptecznych mam dostęp do bromazepamu. Minimalna dawka, żeby było w miarę fajnie, to 48 mg, a najlepiej 72 mg — wtedy jest w punkt. Biorąc to pod uwagę, jaką dawkę flubromazepamu polecacie? Tak, żeby nie doświadczyć amnezji, a jednocześnie dało się w miarę normalnie funkcjonować?
  • 5158 / 899 / 0
Hehe . "Dobrze" wspominam to benzo jakos w 2017.
Ale mnie roztrzaskało swego czasu .
Dorzucanie mnie zniszczyło i z tydz wyjęte z życia
Miałem też 8 mg
Taki wymięty do roboty miałem jechać wykład prowadzić. Jak mnie kierowniczka zobaczyła z drzwi to mnie cofnęła.
Dobrze ze nikt mnie nie widział oprócz niej
Potem jeszcze wymyślałem glupie kłamstwa ktore na trzezwo nawet by mi nie przeszly przez gardlo
że kolega umarł i wziąłem leki na uspokojenie
Żałosne
Jak w autobusie jechałem to jakoś ludzie dziwnie się patrzyli ale nie wiedziałem o co im chodzi xd czułem się dobrze I pewny siebie
Może to u Cb falszywe poczucie trzeźwości.
Masz spora tolerke ale pisze ku przestrodze dla innych
Benzo nie daje jakiejś wielkiej fazy Jak ktoś nie ma lęków
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 816 / 103 / 22
Najlepsze benzo jakie łykałem. Latem 2016 zapiłem 7-mioma piwami 12 mg tego specyfiku i było booosko... Po wypiciu piwsk poleciałem do pobliskiej biedry dokupić alkohol, ale bozia mnie uchroniła, bo już zamykali. Nawet nie wiedziałem kiedy minęło 6h tej "balangi" w krzakach. Następny dzień przespałem cały i wystraszyłem srogo matkę, bo po przyjściu wyje.ałem się w brodzik prysznica :). Zakupione 100 tabletek wyżarłem później w 2 miesiące, już bez alka, i były to zajebiste, benzowe "wakacje". Zdradliwe jest to ścierwo i szybko wciąga. Nie mam tolerki na benzodiazepiny i nie jestem uzależniony.

flubromazepam.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.