Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 499 / 100 / 0
@WladyslawWygiello Masz w sumie sporo racji, że warto się zaopatrywać w suplementy, lub przynajmniej trzymać dobrą dietę, z dbałością o składniki odżywcze, minerały, chyba też sie pozaopatruje w niektóre z tych rzeczy. Co do niektórych nie widzę przesłanek. Ja to samo postulowałem. Nawet osobny temat założyłem na temat dbania o zdrowie. Pytanie czy np to NAC i podbijanie glutationu ma zastosowanie też do osób, które korzystają z innych preparatów z kodą bez paracetamolu.

W ogóle widzę, że chyba rozpowszechnia się bardziej korzystanie z N+, bo ostatnio sobie stałem w kolejce w Aptece po N+, a przede mną w kolejce koleś spocony z niepokojem się rozglądał i wyglądał jakby gorączka go brała. Podszedł do kasy i poprosił o N+. Nie dostał. No, ale dzięki temu wiedziałem, ze nie ma i byłem po nim to poprosiłem o Thioco. Sprytna bestia ze mnie, co? Tym bardziej, ze w tych upałach to łażenie po aptekach to katorga. Potem typ poszedł do kolejnej apteki, ja za nim i było to samo.Zajebal mi ostatnie N+. Wygląda, że miał skręta. No, a weźcie pod uwagę, że ja na zadupiu mieszkam i nawet tu widać dociera już fama. No, a dostępność tego N+ jest słaba w aptekach w porównaniu do thio.

Zastanawiam się jeszcze czy koda, opio itd zużywają jakieś pierwiastki, albo powodują, że czegoś organizm dużo potrzebuje i zasysa. Chyba se kupię jakiś suplement z multiwitaminą.

W ogóle rozkiminiłem już dlaczego ja to ćpam i cokolwiek innego. Co jest tak naprawdę jedynym powodem.

Otóż prawdziwym powodem nie jest jakieś grzanie, błogość w ciele, czy inne przyjemne uboki.

Tak naprawdę biorę to i inne rzeczy tylko dla tego uczucia w głowie, że "PRZECIEŻ WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE, JAKOŚ SOBIE PORADZISZ". No i to jest jedyny powód.

W sumie to może być cokolwiek. Nawet kawa na krótką chwilę daje mi takie uczucie w wersji soft. Na dobrą sprawę ja mógłbym brać jakąkolwiek substancje, która tylko daje ten efekt i na jedno by wyszło. Resztę efektów mam w dupie. Tylko byle ten lęk o przyszłość, ze cos sie spierdoli zniknął.
  • 331 / 91 / 0
D3/K2 i wit z grupy B (zwl. B6) warto przy jakimkolwiek opio. Prolaktyny nie wybija tak bardzo wtedy.
No pecha mial chlopak, ja swego czasu na ewidentnym gilu wbilem do apteki, to jeszcze sie odezwac nie zdazylem, jak na lade wjechaly 2 paki thio i neo do smaku %-D Pozdrawiam pania magister.

A tak w ogole to trafiles w sedno imo. Tylko czesto konczy sie tak ze zamiast jakos sobie poradzic, wystarczy przycpac, radzic bedziesz sobie pozniej. Ale milo widziec jakiekolwiek refleksje.
  • 1741 / 567 / 0
Oczywiście, że ma sens, glutation na dziesiątki sposobów wspiera organizm, ogółem cały zestaw który podałem ma zastosowanie u każdego narkotykarza, nieważne co bierze. To jest absolutna podstawa podstaw i jak się suplementuje cokolwiek innego a nie ma tych rzeczy to znaczy, że się od złej strony zaczęło.

U mnie zestaw wygląda tak:

Rano: DHEA, kreatyna, spirulina, chlorella, miód spadziowy

Do obiadu: ostropest, witamina C, kurkuma, pieprz

Wieczorem: glicynian magnezu, soda oczyszczona, NAC, kefir, SanProbi Barrier, białko konopne, czarnuszka

Czuję się jak młody bóg, nawet lata przed ćpaniem się nie czułem tak dobrze, energii mam bez limitu, depresja zniknęła, wszystkie wyniki badań wzorowe, sypiam jak dziecko, chce się żyć ogółem. Zanim wdrożyłem niektóre z tych rzeczy to byłem wrakiem człowieka. Niestety czasem jeszcze kusi mnie ta suka kodeina, ale zazwyczaj swoją miksturą zbijam to ssanie i jest dobrze.

Z tego zestawu glicynian magnezu, NAC, kreatyna i chlorella to właśnie ta podstawa podstaw dla każdego ćpuna i idzie to w zajebistej jakości ogarnąć za mniej niż stówkę miesięcznie. Sto razy lepiej coś takiego niż 50 różnych preparatów do suplementacji nie wiadomo po co.

@Ptaszyna chlorella + spirulina zastąpi Ci prawie wszystkie preparaty witaminowo-minerałowe, to jest totalny superfood z którego wszystko się cudownie wchłania i działa bardzo dobrze, przy czym jest to produkt w pełni naturalny (sproszkowane algi) występujący w naturze, bez barwników, konserwantów i tysiąca innych syfów obecnych w preparatach syntetycznych witamin które można sobie w dupę wsadzić. Ja używam chlorelli od Now Foods bo jest rozerwana błona komórkowa i taka forma jest najlepsza, a spirulinę mam od Magicznego Ogrodu (Nanga). Te dwie rzeczy na głowę biją wszystkie preparaty dostępne na rynku.

Oczywiście całość o czym mówię w tym temacie uwzględnia normalną dietę no i dbanie o jelita przy ćpaniu, co najlepiej zrobić kupując sobie SanProbi Barrier (żółte) oraz wypić raz w tygodniu kefir przynajmniej oraz z raz na miesiąc jakieś kiszonki.
IMG_20250816_153613.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2025 przez WladyslawWygiello, łącznie zmieniany 5 razy.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 771 / 51 / 1
Czy powtarzając ekstrakcję kodeiny z paracetamolu w zimnej wodzie, raz po raz, po raz. Odtrzymamy finajlnie kodeinę bliską 99÷ czystości?
I czy to ma sens, czy straty nie będą zbyt wysokie?
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 331 / 91 / 0
W ten sposób to tylko filtr przepluczesz...
ODPOWIEDZ
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.