Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 81 / 14 / 0
A jak wyglada twoje aktywne szukanie pracy podczas ładowania 2 win dziennie i kitrania sie po hotelach? Bez złośliwości, ale spójrz na to z boku, bije z tego absurd. Moim zdaniem jesteś na etapie gdzie na bierne wmawianie sobie, ze jeszcze wszystko się ułoży jest juz za późno.
  • 1747 / 583 / 0
Jak można nie móc 1,5 roku pracy znaleźć, gdzie Ty mieszkasz? Jak i tak wisisz starym na głowie to zrób badania sanepidowskie i jazda do Żabki albo innej Biedronki. Popracujesz trochę to będziesz miała co robić, bo ewidentnie masz za dużo czasu.
  • 46 / 9 / 0
Mieszkam za granica, trochę trudnej tutaj o jakakolwiek prace, nawet sprzątaczki...
Uwaga! Użytkownik Gumijagoda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 454 / 178 / 0
17 lutego 2025Gumijagoda pisze:

Fajnie tak wyjść na miasto, usiąść przy butelce wina, mam takie wrażenie, ze wszystko by się ułożyło i piłabym zdecydowanie mniej gdybym miała stała prace, ale od 1,5 roku znaleźć nie mogę i jestem juz mentalnie wyczerpana.
Za przeproszeniem g*wno prawda. Racjonalizujesz sobie swój problem usprawiedliwiając swój nałóg.
ODPOWIEDZ
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.