Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1218 / 329 / 2
@Rudalke nigdy nie bierz ketrelu (neuroleptyków - neurojebów) jak jeszcze działa stymulant! ostrzegam w razie co tylko :) bo potem skończysz zespołem pozapiramidowym.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1195 / 139 / 0
Przestań pierdolenie z wszystkim łączyłem co się da
  • 17 / / 0
No to biorę ten ketrel nawet po dużych dawkach w połączeniu z pregabą, kamieniem i ziołem, rozumiem że miałem w takim razie szczęście
  • 4905 / 855 / 0
Wielokrotnie zbijalem działanie stimow olanzapina, nigdy nic się nie stało. Co nie znaczy że @Merx nie ma racji. Kiedyś może wystąpić zespół pozapiramidowy ale to raczej skrajne przypadki.
  • 1218 / 329 / 2
No u mnie wystąpił, dlatego o tym ostrzegam.
Najgorsze, że nigdy nie wiesz kiedy wystąpi i po jakim czasie, może wystąpić nawet za pierwszym razem.
@lucifer_sam będę sobie pierdolił ile chcę, to ja tu rządzę, nie Ty, w szczególności kiedy piszę prawdę.
@Rudalke tak, miałeś szczęście, ja też miałem, do czasu..
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1623 / 259 / 0
Nie zesraj się szefie.
  • 17 / / 0
04 sierpnia 2025Merx pisze:
@Rudalke nigdy nie bierz ketrelu (neuroleptyków - neurojebów) jak jeszcze działa stymulant! ostrzegam w razie co tylko :) bo potem skończysz zespołem pozapiramidowym.
Mój psychiatra kiedyś powiedział że małe dawki ketrelu mogą w ciągu dnia zniwelować głody narkotykowe. Biorę go 100mg nasennie, różnie z tym działaniem ale biorę. Czy jakkolwiek ten lek może być użyty wspierająco czy może masz/znacie jakieś sprawdzone kombinacje i metody?
  • 112 / 21 / 0
A OXY w jednym strzale nie grożą niczym? Można walić ? Jakie proporcje? 80 oxy. 800mg cmcc?
  • 121 / 8 / 0
Raczej nie jest to niebezpieczne bardziej od normalnych speedballi, ale... Zastanawia mnie bo oxy są stymulujące lecz nie histaminowe, troche jak tebaina co ma efekt jak strychnina a 3cmc uwalnia trochę sero i pewnie jest też antagonizm presynaptycznego receptora alfa2 adrenergicznego i może też agonizm 5-HT7... uwaga na drgawki... Zaczynać ostrożnie bo do dobrej fazy trzeba tylke 3CMC, że trzęsie troche...
  • 20 / 3 / 0
07 sierpnia 2025KrysztalowyChopak pisze:
A OXY w jednym strzale nie grożą niczym? Można walić ? Jakie proporcje? 80 oxy. 800mg cmcc?
Człowieku czy Ty naprawdę chcesz się zabić ? Przestań strzelać, wyjedź do zakładu zamkniętego. Tam Cię podleczą dobrymi pigułkami, minie trochę wody i podleczysz kable.

I wtedy dopiero coś z tym kombinuj ale na pewno nie aż tyle to zabrzmiało jak złoty strzał !!!
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.