ODPOWIEDZ
  • 1932 / 314 / 0
30 lipca 2025Krzysiu86Dr pisze:
Zmieniłem saszety Velo na bagz i bardziej mi podchodzą, są świetne :)
Na nielegalu są już takie moce
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 346 / 62 / 3
wczorajyoshi420 pisze:
@narcovoyage13 można to zredukować kupując np zyny nie-mentolowe/ice a raczej typu owocowe + wypluwanie śliny regularnie jak trzymasz to w buzi. Nie mam nudności jak się tego trzymam ani niz z brzuchem. e papierosy mogą wydawać się lepsze, ale są gorszą alternatywą.
Nie jestem pewien czy vapowanie samej bazy (bez dodatków aromatycznych) jest aż tak gorsze, a napewno efekty są bardziej pożądane. Zynów owocowych nie testowałem. Wiem, że istnieją nawet 1,5mg co na moją obecną niską tolerkę brzmi dobrze. Mimo to, ta forma przyjmowania nikotyny siedzi mi średnio, może kiedyś się przekonam.
  • 685 / 306 / 0
@yoshi420
W stolicy jest tego pełno na legalu :)
W dodatku jak kupisz więcej dają promocję na te najmocniejsze.
Ja zapasów nie robię co prawda bo chce rzucić to ścierwo. Ciekawe jest to, że w jednym miejscu najmocniejsze kupiłem za 14,90 zł a w innym miejscu za takie same chcieli 17,90 zł. A bym zapomniał.. paragonu nie otrzymałem :)
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 1592 / 254 / 0
@kwasiarz jak dla mnie wszystko marki 77 jest zajebiste, zwłaszcza pod względem smaku. Niedawno miałem o smaku arbuza i to było to, mimo że na ogół preferuję naturalne czy tam miętowe.

Nie używałem toreb od paru tygodni jakoś przez problemy z dziąsłami i nie ciągnęło mnie. Ale po niedawnej konsumpcji A-PVP jestem ciągle wkurwiony i przez to ciągnie cholernie do palenia. Wczoraj nie wytrzymałem i kupiłem Velo eukaliptus, nie powiem, jest ulga i mniej myśli o paleniu. Jednak już jest problem z dziąsłami po jednym dniu, a saszety moc tylko 3 kropki. Próbowałem już tych z jedną kropką ale i tak ryło dziąsła, najprawdopodobniej jeszcze kilka dni pociągnę i rzucę to w diabły znowu.
  • 1932 / 314 / 0
Jak dla mnie wszystko gowno tylko Zyn dobry. Velo na drugim ale i tak przepasc. zyn tez ma swoje wady (kupilem 2x pudelko z rozsypanym gownem z saszetek) ale przynajmniej "klepie" (w dziaslo hehe i wyraznie zaspokaja)

Martwi mnie ze podbosi tetno (nie nierzylem, reddit) sporo osob placze ze mocno ingeruje w kardio dziasla to tam pikuś
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 1592 / 254 / 0
@yoshi420 nie wiem czy dziąsła to taki pikuś, długotrwałe podrażnianie grozi recesją która jest nieodwracalna.
Ja tam do ZYN nawet się przekonałem, ale wkurwia mnie że szybko tracą aromat, tutaj Velo a zwłaszcza 77 lepiej wypadają.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.