Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 355 / 38 / 0
09 lipca 2025gene5 pisze:
Czy fenibut i pregabalina mają wzajemną tolerancję krzyżową?
Zgadza się w pewnym sensie tak. Jadąc na pregabalinie dzień czy dwa, feniek zadziała o wiele słabiej. Trzeba też wziąść pod uwagę, że Prega blokuję trochę dopamine, która feniek próbuje wystrzelić. W drugą stronę to Prega po feniu działa dosyć dobrze.
Przez wiele lat doświadczeń nad tą substancją brany raz w tygodniu maksymalnie 2g niestety nabija tolerancję, więc magia niestety z niego wylatuje powolutku.
Co do powrotu magii to taki dobry miesiąc, choć spotkałem się na reddicie z wpisami, że magia pierwszych razów nigdy już nie wróciła mimo miesiąca odpoczynku.
  • 1432 / 90 / 2
Czy Fenibut marki Szwajcar działa, bo jestem ciekawy po kupnie.
action movie:gun:
  • 509 / 15 / 0
Jeśli nic sie nie zmieniło ostatnimi czasy to normalnie działa
  • 1432 / 90 / 2
Zjadłem 2 gramy, smakowo dobrze wypada i drętwieje po nim język to dobry znak i pali.Edytuje zdam relacje, jeszcze dorzucę.

scalono, nie pisz posta pod postem - nv13

Działa, ale dupy nie urywa jest sedacyjny i z mało euforii.
action movie:gun:
  • 12 / 1 / 0
Od nich ostatnio mi przyszedł puder. Według mnie, bardziej wjeżdża na bebechy i jest trochę słabszy.
  • 13 / / 0
Ryje to bebechy, strasznie.
Trochę tego zjadłem.

Kilka razy wyrzuciłem parę gramów.
Za jakiś czas znowu zamawiałem.
Ciężko sobie odmówić, do tego po bardzo krótkim czasie zostaje sam efekt uspokojenia, żadnej euforii, muzyka już nie wchodzi tak wspaniale.

Reasumując - fajna zabawka raz na jakiś czas, powiedziałbym, że najlepiej chociaż raz na dwa tygodnie. Tylko dziwnym było tez to, że następował po tym jakiś zjazd emocjonalny, nawet przez kilka dni. Człowiek stawał się bardziej nerwowy, nie mógł się skupić, bardzo negatywny stan umysłu.

GABA - SRABA

Odbiłem już od tego.
Mogę tylko dodać, że phenibut opóźnia wytrysk, można dłuużej.
  • 30 / 8 / 0
22 lipca 2025stuk pisze:
Zjadłem 2 gramy, smakowo dobrze wypada i drętwieje po nim język [...]
Odradzam go pić lub jeść. Najlepiej kapsułkować lub pić przez słomkę tak aby nie maił kontaktu z zębami. Bardzo negatywnie wpływa na szkliwo.
Też kiedyś uwielbiałem fenia ale przez obecne zawirowania z jakością jakoś nie ciągnie mnie do zakupów. Może spróbuje 4F-Fenibut? Zastanowię się.
  • 279 / 34 / 0
23 lipca 2025J4WA pisze:
Ryje to bebechy, strasznie.
Trochę tego zjadłem.

Kilka razy wyrzuciłem parę gramów.
Za jakiś czas znowu zamawiałem.
Ciężko sobie odmówić, do tego po bardzo krótkim czasie zostaje sam efekt uspokojenia, żadnej euforii, muzyka już nie wchodzi tak wspaniale.

Reasumując - fajna zabawka raz na jakiś czas, powiedziałbym, że najlepiej chociaż raz na dwa tygodnie. Tylko dziwnym było tez to, że następował po tym jakiś zjazd emocjonalny, nawet przez kilka dni. Człowiek stawał się bardziej nerwowy, nie mógł się skupić, bardzo negatywny stan umysłu.

GABA - SRABA

Odbiłem już od tego.
Mogę tylko dodać, że phenibut opóźnia wytrysk, można dłuużej.
Po 2 tygodniach jakaś tam magia wraca, muzyka siedzi jak trzeba. Ale fakt, jak się używa kilka razy w tygodniu to tylko efekt uspokojenia bez euforii.

Zjazd normalna sprawa, po 2-3 dniach użytkowania trzeba się liczyć z 2-3 dniami zjazdu. GABA i dopamina na glebie musi się zregenerować, żeby sobie ulżyć można wrzucić na pierwsze 2 dni baklo + pregabalinę i nie ma tragedii. Na sucho jest bardzo chujowo, ale nadal to dużo lżejsze to niż kac i zjazd po chlaniu czy koksie bo można jako tako smutno i lękowo funkcjonować.

Co do libido to fakt w ciągach jest wyjebane w kosmos. Tak jak mówisz, fenibut tylko na specjalne okazje zamiast alko, najlepiej raz na 2 tygodnie lub nawet rzadziej bo wjebać się w to to istny koszmar, nikomu nie polecam.
  • 106 / 8 / 15
Ostatnio zauważyłem że wiele ofert Fenibutu i jedna f-fenibutu na popularnym portalu aukcyjnym nagle zostaje zakończonych krótko po ich pojawieniu się. Sprzedawca wystawia produkt sprzedaje kilka sztuk i nagle oferta zakończona lub znika. Czy aby na pewno fenibut jest jeszcze w Polsce na 100 procent legalny czy tylko admin portalu blokuje oferty? Czy spodziewać się wizyty bagiet w związku z zamawianiem fenia?
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.