Dział poświęcony przede wszystkim chorobom i nadzwyczajnym skutkom kombinacji tychże z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
ODPOWIEDZ
  • 184 / 7 / 0
Podrzuci ktoś na priv namiar na jakiegoś przystępnego lekarza? Mam zrobioną DIVę, a nie chcę sie wbijać na diagnostykę za 1500...
  • 1165 / 316 / 2
@politolog handel źródłami w tym w tym również 'konowałami' jest na forum zabroniony, wchodząc na witrynę akceptujesz regulamin. tak tylko wspominam.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 82 / 6 / 0
Jak zacząć diagnostykę ADHD? Gdzie szukać pomocy? Kogo polecicie (Lublin i Warszawa, ewentualnie okolice)? Mam dość duże podejrzenia co do tego, że mam adhd i zaczyna mi to utrudniać życie. Mam zamiar iść do pracy i w ogóle funkcjonować w życiu, w roli matki, żony. Już na prawdę nie mam pojęcia jak zacząć szukać pomocy i rozkładam ręce :(
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 314 / 90 / 0
test przesiewowy, jak wypadnie pozytywnie to diva,

tylko mam dziwne wrazenie ze adhd to nowe bpd
no i Scattered minds Gabora przeczytaj.

mysle ze warto wpierw samodzielnie zglebic temat co nie oznacza stosowania na pale kazdej rady jaka przeczytasz

no i dowiedz sie czym sie roznia terapeuta, psychoterapeuta, psycholog i psychiatra. serio.
  • 184 / 7 / 0
wczorajMerx pisze:
@politolog handel źródłami w tym w tym również 'konowałami' jest na forum zabroniony, wchodząc na witrynę akceptujesz regulamin. tak tylko wspominam.
Wiem, ale tu nie chodzi o handel to po pierwsze. Pytalem o legalna droge do uzyskania diagnozy, po prostu od kogoś kto przebył już tę drogę
Ale jak faktycznie to łamie regulamin to proszę moderację o usunięcie
  • 1165 / 316 / 2
wczorajfreezin9moon pisze:
test przesiewowy, jak wypadnie pozytywnie to diva,

tylko mam dziwne wrazenie ze adhd to nowe bpd
no i Scattered minds Gabora przeczytaj.

mysle ze warto wpierw samodzielnie zglebic temat co nie oznacza stosowania na pale kazdej rady jaka przeczytasz

no i dowiedz sie czym sie roznia terapeuta, psychoterapeuta, psycholog i psychiatra. serio.
o, polać mu! to się mnie podoba, zachęta do własnego researchu, zamiast wejście na forum i 'hej jak into to to i to please fast answer to me, thanks'

Ludzie na forum, to ludzie, a nie agenci AI odpieprzający za was robotę, bo nie potraficie wyszukiwać w internecie po słowach kluczowych, mało jest od tego narzędzi dziś?

- https://aistudio.g00gle.com/ - zamienić 00 na oo bo cenzura forum.
- https://www.perplexity.ai/?login-source ... -new=false

Also ostatnio znalazłem gdzieś tą słynną tabelę z listą lekarzy którzy diagnozują ADHD, tak, tą która zniknęła z internetów wraz z kanałem na yt jak ludzie się rzucili do diagnozowania xD
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 82 / 6 / 0
wiem, że rady z forum to niezbyt kompetentne źródło, ale moja desperacja posuwa mnie aż tutaj. Ogólnie dziękuję za to co napisałes @freezin9moon i przyznam się, że tik tok i inne media gdzie mówią o ADHD musiały mi namieszać w głowie (tak, można mnie zjebać za pozyskiwanie wiedzy z takich gówien)(wstyd jak chuj)
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.