Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
tylko mam dziwne wrazenie ze adhd to nowe bpd
no i Scattered minds Gabora przeczytaj.
mysle ze warto wpierw samodzielnie zglebic temat co nie oznacza stosowania na pale kazdej rady jaka przeczytasz
no i dowiedz sie czym sie roznia terapeuta, psychoterapeuta, psycholog i psychiatra. serio.
30 lipca 2025Merx pisze: @politolog handel źródłami w tym w tym również 'konowałami' jest na forum zabroniony, wchodząc na witrynę akceptujesz regulamin. tak tylko wspominam.
Ale jak faktycznie to łamie regulamin to proszę moderację o usunięcie
30 lipca 2025freezin9moon pisze: test przesiewowy, jak wypadnie pozytywnie to diva,
tylko mam dziwne wrazenie ze adhd to nowe bpd
no i Scattered minds Gabora przeczytaj.
mysle ze warto wpierw samodzielnie zglebic temat co nie oznacza stosowania na pale kazdej rady jaka przeczytasz
no i dowiedz sie czym sie roznia terapeuta, psychoterapeuta, psycholog i psychiatra. serio.
Ludzie na forum, to ludzie, a nie agenci AI odpieprzający za was robotę, bo nie potraficie wyszukiwać w internecie po słowach kluczowych, mało jest od tego narzędzi dziś?
- https://aistudio.g00gle.com/ - zamienić 00 na oo bo cenzura forum.
- https://www.perplexity.ai/?login-source ... -new=false
Also ostatnio znalazłem gdzieś tą słynną tabelę z listą lekarzy którzy diagnozują ADHD, tak, tą która zniknęła z internetów wraz z kanałem na yt jak ludzie się rzucili do diagnozowania xD
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.