4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 933 / 293 / 5
@cr0ssed Nie da rady. po pierwszym skończy ci się dopamina, serotonina i w 4h się nie odnowi. Dopiero po 2 dniach, spaniu i jedzeniu możesz liczyć na ten sam efekt po kresce
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 1907 / 432 / 4
07 lipca 2025cr0ssed pisze:
ciekawi mnie jedna rzecz i chetnie poczytalbym opinie bardziej doswiadczonych osob

czy po beta-ketonach (mefedron, 4mmc, 3mmc, 4cmc itd) da sie uzyskac dwie osobne fale dzialania jednej nocy – bez klasycznego dorzucania co godzine i gonienia fazy

chodzi o to zeby nie jechac na autopilocie sniff za sniffem %-D tylko zrobic przerwe np. 3-4h po pierwszej dawce, poczekac az faza calkowicie zejdzie, i dopiero wtedy zrobic druga
....
ja się odniosę tylko do tego zapytania...

bo być może i dało by się ogarnąć "dwie fazy" jak to raczyłeś napisać - trochę fantazyjnie zajawkowo, ale nie nielogicznie bo w teorii i prawdopodobnie by się to udało.

Problem jest w tym, że nie zrobisz na żadnej z wymienionych substancji takiej przerwy ŚWIADOMIE mając przed sobą jeszcze worek mefa czy tam mefa kilka gram klefa i inne wynalazki.
Bo serio trzeba by było mieć silna psychę by "jebnąc sobie dawkę która Cię upierdoli" a potem, przeczekać wszystkie fazy zejścia, aż do przywalenia kolejnej...

Np ładując na początek 4CMC ( oralnie ) poczujesz praktycznie samą serotoninę ( zupełnie inna niż w przypadku mefa, który ma dość sporo dopaminy )...
jeśli po tym przeładujesz magazynek w kolbie, i uda ci sie ustawić odpowiednią dawkę dla substancji kolejnej... to tak takie 3CMC a nawet mef... da Ci oczekiwaną INNĄ FAZĘ...

Wszystko zależy jak ogarniesz pierwszą dawkę ( i co ważne czego ) ... a nawet i załapiesz się na 3 fazę w ciągu nocy ... od serotoninowej ( po 4CMC ) ... do dopaminowej ( po 3CMC/3MMC a nawet przy odp dawce mefa ) ... po speedową fazę ... jak już dopamina i serotonina sobie pójdą w pis-du ... poczujesz moc noradrenaliny, którą zafunduje Ci cokolwiek wrzucisz, ( co dziwne osobiście na koniec polecam mefa , który niby oszczędza serducho, a się zdziwić można.,.. ) ... bo ta cicha - kanapowa cholera potrafi na końcu zdziwic, i lecisz kilka dni bez snu ( mając go jeszcze na magazynie ), a jak Ci to nie wystarczy, zawsze możesz podbić działanie kolejnymi dawkami 3CMC ...

oczywiście odradzam każdemu mixowanie czegokolwiek i bawienia się w dziwne eksperymenty z fazami.
Pamiętajcie, że zdrowie macie jedno, wątrobę też.
DXM
  • 177 / 26 / 0
Jako że jestem na lekach i ostatnio mef walony sniffem po 200mg nie klepal.

To zrobiłem coś hardkorowego, miałem sampla 1g zarzucilem 800mg oralnie i 200mg sniffem.

Mija 10min i raczej będzie to kolejny fail. Albo to wina sertraliny albo neuroli.

Tak czy siak dam znac, edytuje posta gdyby jednak zaskoczyło.

Dodam że jestem po ciągu na vapo alfy i nepa które klepią tak z 50% mocy.

Od jutra detox. Pozdrawiam sero.

Edit: wjeżdża konkretna bomba, ale przy takiej dawce to musiało się przebić chyba przez te leki. Obraz klatkuje, czuć dużo serotoniny🤩 pierdoli się w oczach konkretnie brakowało mnie takiej fazy.
Przedstawienie musi trwać.
  • 13 / / 0
Raczej coś głupiego, do tego zmarnowałeś sampla.
W dodatku groził Ci teoretycznie zespół serotoninowy.

Wkurwia mnie to. Takie podejście. Taka jedna dziewczyna NIC MI NIE POWIEDZIAŁA na temat tego, że jest na SSRI, dostała jedną kapsułę emki, i co? Nic, zero działania. Mówię sobie robokop, dostała większą. Nadal nic.

Po jakimś czasie powiedziała mi, że jest na antydepresantach. Czyli mogłem zabić idiotkę, wspaniale.

Żeby nie robić offtopu - mefedron to szmata.
Nie znam, jestem z pokolenia klefedronu.
  • 177 / 26 / 0
Typie ja zjadłem zęby na dragach jak Ty byłeś jeszcze w łonie matki.
  • 814 / 196 / 0
@AngelSentinel

Jednakże dzięki Twoim badaniom mamy teraz 100% pewności, że wiek nie idzie w parze z rozumem.

SSRI jeszcze zrozumiem, bo pewne typy narkotyków zadziałają poprawnie jak w/w ketony.

Ale neuroleptyki? XDD To jak dodawanie gazu z zaciągniętym ręcznym.
  • 177 / 26 / 0
No tak wyszło a ćpać się chce. Kleplo konkretnie także ten.
  • 1 / / 0
Ja 5 raz w życiu przyjebalam ale tak że pewność miałam że typowa czysta na 100% to przedwczoraj i wczoraj. Jestem zawiedziona bo niby czułam się tak inaczej, dużo gadałam, ale liczyłam na chociaż małą euforię a jak na mnie i mój organizm to dużą kreche zajebalam. Więc nie wiem czy coś ze mną jest nie tak czy co.
  • 2 / / 0
Witam, pisze w ogólnym bo nie mogłem znaleźć działu który by pasował do mojego pytania. Jak dużych uszkodzeń w mózgu mogłem się nabawić zażywając około po 1,5g mefedronu przez 3 soboty z rzędu. Po każdej z imprez na której to brałem udawało mi się zasnąć nad ranem przy pomocy hydroksyzyny. Czy jeżeli są możliwe jakieś uszkodzenia w mózgu, to czy jest jakiś sposób na regenerację?
  • 2658 / 559 / 0
@Szymix6908 Niestety, zmiany mogą być nieodwracalne. mefedron w takiej ilości może odczuwalnie upośledzić umiejętność uczenia się i zdolności psychoruchowe.

Jak na razie przeprowadzono na ten temat parę badań naukowych i z tego co ustalono, jedynym skutecznym sposobem na zapobiegnięcie "ugruntowaniu" szkód jest medytacja zen przez co najmniej 37 minut dziennie przez 6 tygodni po ostatniej dawce mefedronu. Teraz już wiesz, że narkotyki to nie przelewki.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.