Rośliny z rodzaju Mitragyna, rodziny marzanowatych, zawierające alkaloidy o działaniu psychoaktywnym (Mitragyna speciosa, Mitragyna hirsuta, Mitragyna javanica).
Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
26 czerwca 2025archer pisze:
@FotherMucker a próbowałeś tego 7OH?

Niewiele jest substancji z tak różnymi opiniami na necie. Na bank, mnóstwo z nich to boty i sprzedawcy próbujący zrobić na tym hajs ("czystsza substancja, działa lepiej, dłużej, ekonomiczniej, mniej efektów ubocznych"). Pewnie z drugiej strony są też vendorzy zwykłego Kratomu starający się wywołać strach przed tą substancją ("łatwiej rzucało mi się heroinę niż to gówno").

Niektórzy piszą o tym, że ich usypia po kilkudziesięciu minutach, a inni z kolei, że to "Kratom bez zamuły". Czy opłacałoby się wzmacniać zwykły Kratom 7OH? Chyba nie. Tym bardziej, że dla kogoś kto bierze dawki po 20g taka przygoda mogłaby się okazać bardzo nieprzyjemna. Sam nie wiem.

edit: Chyba lepiej byłoby po prostu dać tabsa lub dwa 7OH w gratisie na spróbowanie.
Totalnie się zgadzam – masa opinii o 7OH to marketing z dwóch stron. Jedni wciskają, że złoto, drudzy straszą jak heroiną. Działanie faktycznie bardzo różne, więc ciężko przewidzieć efekt. Moim zdaniem to raczej coś dla osób z doświadczeniem, a nie do “podkręcania” zwykłego Kratomu. Sam wolałbym najpierw spróbować z małym tabsem niż od razu pakować się na głęboką wodę.
  • 148 / 10 / 0
Ktoś wie czy mozna laczyc bupropion z kratomem?
  • 2648 / 558 / 0
Nie zaleca się
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 8 / / 0
To jest zajebiste.

Wziałem na próbę po dwie odmiany z zielonych i czerwonych.
Zielone mi zbytnio nie podeszły, czerwone nieźle grzeją - dzięki nim mogę się obejść bez kodeiny.

Tego potrzebowałem, zamówiłem obecnie Red Maeng Da oraz Borneo Red.
Miksuję to w blenderze z letnią wodą, wypijam, później znowu zalewam (robi się piana), znowu wypijam - łącznie z 3-4 razy.
W DE legal.
  • 212 / 45 / 0
18 lipca 2025Mariusz88 pisze:
Ktoś wie czy mozna laczyc bupropion z kratomem?
Kratom biorę od około 3 lat, w tym okresie podchodziłem do Bupropionu, lek ten brałem pół roku, nie odczułem żadnych negatywnych interakcji.

Chłopaki i dziewczyny, na dniach mi wpadnie syropek na tapentadolu, czy klepnie jeżeli lece w ciàgu na kratomiku juz 3 rok ? %-D

W załączniku dorzucam zdjęcie mojej którejś już z rzędu wysłużonej wagi %-D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 116 / 43 / 0
@wiaderk0 haha, niezła waga.

Jak Ci się kratom skończy to wyjmij z niej baterie, wrzuć do szklanki z gorącą wodą i będziesz miał dawkę na jeszcze jeden wieczór xD .
  • 5125 / 890 / 0
Jak mam paczkę to wrzucam łyżkami ( mam sypnac 4 gramy a ?owie sobie - a wezme 6 m moze poklepie lepiej . Czasem się coś rozsypalo obok pojemnika , a ten proszek to nie jest taki że go sobie zamieciesz. Jest mikroskopijny i zaraz przylega do powierzchni , włazi w pory i mało higienicznie by to było szamać np z podlogi wiec idzie na straty .
A potem jak już się zbliża koniec paczki .
Powiedzmy 20 gram zostaje to nagle jest wielkie oszczędzanie, kazdy okruszek .
Odmierzanie 3 gram z aptekarską precyzja , na koniec wlewanie ciepłej wody do opakowania i płukanie resztek
Płukanie łyżeczek drewnianych xd
Typowe cpunskie zachowania .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.