ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siemka mój pierwszy post, na forum ostatnio zacząłem przygodę z poznawaniem nowych horyzontów jakim jest MDMA, do tej pory używałem tylko fety żeby mieć energię w pracy i po pracy, udali mi się dostać brązowe kryształki zarzuciłem przed impreza 250mg i przeżyłem taki kosmos jak nigdy w życiu było bardzo przyjemnie super kleiła mi się rozmowa muzyka leciała jak nigdy oglolnie dobra zabawa. Po kilku tyg przerwy poprzez brak dostępu do czystej mki zaopatrzyłem się w dropsy ecstasy z deklaracja150mg mki i bardzo się zdziwiłem ponieważ nagle zaczęły mi się lekko zmnieniac kolory i falować świat dźwięki podobnie jak po mce w kryształach bardzo euforyczny moment szczytujacy a później szybko wam wróciło do stanu trzeźwości umysłu po czym zrobiłem dorzut Pixy i bardzo się rozczarowałem rozsiedlenie się, brak energi nic wsm się nie zmieniło uwaliłem się na fotelu i byłem nieobecny, moim pytaniem jest czy zrobiłem coś złe czy na stany po jednej i drugiej picie wpłynęły jakieś dodatkowe środki czy może nie było to wył MDMA tylko coś innego, a i jeszcze offtop pytanie znajomy poleca mi spróbować mefke lecz słyszałem różne opinie i lekko się boje podobno podobnie działa jak MDMA i feta w jednym jakieś porady?
  • 208 / 70 / 2
@Cichywariatto w pigułach może być wszystko i zapewne nawet tam MDMA nie było albo było coś jeszcze poza MDMA, nie da rady sprawdzić dlatego piguły sa do dupy. chociaż mogło wpłynać na to dużo wiecej rzeczy np nastawienie, to co zjadłeś, otoczenie itp. co do mefedronu to spytaj może na ogólnym watku dotyczacym tej substancji. od siebie powiem, że lepiej jebać i nie brać żadnych mefek %-D

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 1741 / 571 / 0
Może jakieś 2cb albo trochę MDA, ewentualnie jakieś mieszanki, ale nie brzmi jak coś chujowego. Na przyszłość jak trafi Ci się inne działanie to nie dorzucaj, na litość boską. Dostałeś coś innego niż miałeś dostać to trochę rozsądku, nie znasz dawkowania niewiadomej substancji przecież.
  • 367 / 52 / 0
12 lipca 2025Konfabulant pisze:
Siema,

Zacząłem przygodę z emką, mam kryształ 80%~ czystości.
Ostatnio brałem 8 dni temu, pojechałem na festiwal i w czwartek znowu zarzucilem, trochę mniejszy efekt. Było to 0.2mg i później dorzutka 10.
100kg chłop.
Jako że dalej trwa festiwal mam zamiar wziąć dziś jeszcze raz
Tutaj pytanie, jak wasze doświadczenia z braniem w takim krótkim okresie czasu, działanie skutki uboczne i samopoczucie przez najbliższe dni.
Wiem, że jest to nieodpowiedzialne i po tym mam zamiar minimum 2 miesiące przerwy zrobić.
No ja bym powertował kilka stron wstecz - bodaj nawet 5 bo znajdziesz tam odpowiedzi na swoje pytania.. łącznie z tym czy robić 2 miesiące czy nie przerwy - chociaż im dłuższa tym lepsza. Co do nieodpowiedzialności to sam przed sobą odpowiesz :)
Daj znać czy wziąłeś tego samego dnia co pisałeś i co z tego wyszło. Na moje jeśli to twój 1szy kontakt to też było zaje... ja pamiętam 1szy raz i że w zasadzie na drugi dzień też zarzuciłem i pykło jak pierwszego razu. Później z bananem na buzi chodziłem 2 miesiące.
Cogito ergo sum
  • 494 / 144 / 0
12 lipca 2025Konfabulant pisze:
Siema,

Zacząłem przygodę z emką, mam kryształ 80%~ czystości.
Ostatnio brałem 8 dni temu, pojechałem na festiwal i w czwartek znowu zarzucilem, trochę mniejszy efekt. Było to 0.2mg i później dorzutka 10.
100kg chłop.
Jako że dalej trwa festiwal mam zamiar wziąć dziś jeszcze raz
Tutaj pytanie, jak wasze doświadczenia z braniem w takim krótkim okresie czasu, działanie skutki uboczne i samopoczucie przez najbliższe dni.
Wiem, że jest to nieodpowiedzialne i po tym mam zamiar minimum 2 miesiące przerwy zrobić.

teleport, nie tworzymy nowych wątków niepotrzebnie i info dla Ciebie odrzuciłem poprzedni post ponieważ był napisany 'na odpie*dol' i wszyscy by Cię zjechali, że masz informacje na ten temat już na forum, wystarczy w wyszukiwarkę wpisać słowa kluczowe... ale, że opisałeś bardziej szczegółowo post to niech już będzie. /Merx
sam robie zawsze minimum 3 miesiące przerwy, za to pod festiwale i mały odstęp czasu 2cb mogę polecić, małe dawki lekko przypominają Emkę, ale jednak zdecydowanie bardziej jest to psychodelik. Tak czy inaczej budujący wolniej tolerke niż inne, więc można na festiwalu pare razy zarzucić. Mogę też nexusflipa polecić, ale jego też uwzględniam w tych przerwach od emki jako że ona bierze w tym miksie udział
ODPOWIEDZ
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.