Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, yerba mate.
Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ODPOWIEDZ
  • 963 / 17 / 0
Czy guaranna i yerba mate można pić przy nerwicy czy powoduje nerwowość, lęki, zaburzenia rytmu serca?

Scalono -- 909

Jakie proponujecie zestawy z guranna rano na pobudzenie?
  • 4340 / 701 / 2117
z Yerbą. Najlepiej Pajarito solo, ewentualnie jak Cię słabo klepie, dorzutka guarany. Pajarito to mocny zestaw z guaraną, więc byłbym ostrożny. Samo Pajarito klepie bardzo mocno.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 44 / 14 / 0
Zakupiłem ekstrakt, sama guarana źle mi się kojarzy ze względu na jej rozpuszczalność.

Łatwo się rozpuszcza w wodzie, w smaku jest okej, trochę gorzkie.
Uwaga! Użytkownik A9Cyk0lUG7uG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 3 / 0
Czy guarana działa na was tak samo jak kawa?u mnie działa wyraźnie lepiej i dluzej
  • 4 / / 0
Na mnie guarana działa dłużej i bardziej równomiernie, ale też dopiero po jakiejś godzinie od wzięciu tabletki z ekstraktem zaczyna działać. Dodatkowo łączę ją z L-Teaniną, żeby uniknąć rozedrgania i sprawdza się super. Tylko szybko rośnie tolerancja, więc biorę głównie kiedy mam gorszy dzień, nie codziennie
  • 17 / / 0
Sypie do zielonej herbaty i nic nie czuję.Mam guaranę w proszku.
  • 13 / / 0
Guarana guaraną, najlepszy jest z niej ekstrakt.
Uważam, że to najlepsze źródło kofeiny.
Działa o wiele lepiej niż kawa.

Dawkowanie: mikrołyżeczką dojapnie - popić.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.