Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 17 / / 0
wczorajhalowpierdol pisze:
16 lipca 2025rzeka pisze:
Część, mam pytanie jak myślicie ile mg Oxy zrobi mnie fajnie, mocno? Mam sporą tolerke na Tramka wale 500 głównie przed treningiem, sprawdzałem ostatnio stricte aby się nawalić no to gram to minimum abym coś tam faktycznie poczul. Robię sobie małe wakacje regeneracyjne i chciałbym sobie polatać na Oxy :)
Jak chcesz mocno to ja bym celował w 30mg, po 20mg mógłbyś czuć lekki niedosyt a po 40mg mogło by być już za mocno. Tylko sobie jakieś antyhistaminy ogarnij, bo ja na takiej dawce zarzuconej po przerwie już mam niezłe drapanko. No i zbij najpierw tolerancję wyrobioną na tym tramie, bo na oxy wywindujesz sobie ją jeszcze bardziej w jeszcze krótszym czasie.

Miej też świadomość, że jak Ci oxy dobrze siądzie to na trama już nigdy więcej nie spojrzysz tak samo.
Wziąłem sobie tylko blisterek 10 tabsow, typowo żeby się zresetować :) testowałem trening z tramkiem i bez tramka pomimo tolerancji treningi są wydajniejsze o jakieś 20% próg bolu jest mocno obniżony co przekłada się na więcej powtórzę its itd

@FotherMucker dostarczam z zewnątrz końskie dawki heh 😆

scalono /Mx
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.