Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Kumel siedzi w Holandii i ma kore MHRB (do DMT), znacie jakieś sposoby żeby ją kurierem wysłać anonimowo? Początkowo myślałem o paczkomatach inpost, u nich to się nazywa mondialrelay.nl, no ale za taką paczkę trzeba zapłacić kartą, po nitce do kłębka smutni panowie mogliby dojść że to moje płatności. Słyszałem coś o totalnie anonimowych kartach, ale brak konkretniejszych informacji o nich...., macie jakieś pomysły? To może mało istotne dla Was ale DMT potrzebne dla córki (19 lat), ma depresję juz od 4 lat, teraz mieliśmy terapię z DMT i efekt po prostu przecudo, dlatego chcę sam sie wziąć za zrobienie płynu z DMT do wapowania
  • 62 / 23 / 0
Da się wysłać zwykłym listem na poste restante bez podawania danych nadawcy (najlepiej na pocztę przynajmniej kilka kilometrów od miejsca zamieszkania, coby nie skojarzyli że ktoś o danym nazwisku mieszka blisko poczty i nie mieli podejrzeń że to do Ciebie w razie czego).
  • 1327 / 336 / 12
15 lipca 2025marlowe277 pisze:
Początkowo myślałem o paczkomatach inpost, u nich to się nazywa mondialrelay.nl, no ale za taką paczkę trzeba zapłacić kartą, po nitce do kłębka smutni panowie mogliby dojść że to moje płatności. Słyszałem coś o totalnie anonimowych kartach, ale brak konkretniejszych informacji o nich...., macie jakieś pomysły?
Płatność kartą paysafe kupioną za gotówkę.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 4 / / 0
@Czoug
Od razu wziąłem to pod uwagę, ale powiedz mi gdzie taka gotówkową kartę kupić?? bo ja nigdzie nie widzę, owszem karty paysafe są , ale trza zasilić przelewem.....
A po drugie czy to czasem nie jest tak że tam gdzie płacę, musi byc opcja-możliwość płatności "paysafecard" ?? U tego holenderskiego kuriera jest płatnośc kartą ale trza podać numer karty, datę wazności , CVV...... te karty paysafe maja te dane?
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2025 przez marlowe277, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4 / / 0
17 lipca 2025Anatompuk pisze:
Da się wysłać zwykłym listem na poste restante bez podawania danych nadawcy (najlepiej na pocztę przynajmniej kilka kilometrów od miejsca zamieszkania, coby nie skojarzyli że ktoś o danym nazwisku mieszka blisko poczty i nie mieli podejrzeń że to do Ciebie w razie czego).
No ok, niby proste, nadawca jest kryty ale odbiorca ??
  • 1327 / 336 / 12
w holce czy anglii można kupić taką kartę (nazwa umowna bo to tylko paragon z kilkucyfrowym kodem) u turasa na rogu za siano

a jak nie ma w tym paczkomacie takiej opcji to możesz jeszcze spróbować zapłacić po uiszczeniu gotówki jakimś krypto z bitomatu, tylko nie nadziej się z prowizją
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 62 / 23 / 0
17 lipca 2025marlowe277 pisze:
17 lipca 2025Anatompuk pisze:
No ok, niby proste, nadawca jest kryty ale odbiorca ??
Jak zamawiasz na poste restante to wpisujesz jedynie adres poczty i nazwisko odbiorcy, jeśli zamówisz kawałek od miejsca zamieszkania, na przykład do sąsiedniego miasta to raczej nie namierzą Cię po samym nazwisku, w razie czego zawsze możesz powiedzieć że Ty nic nie zamawiałeś i nic nie wiesz o żadnej przesyłce, jak już chcesz być totalnie bezpieczny to nie płać przez konto bankowe tylko anonimowo np. przez kryptowaluty, ale i bez tego jest to bardzo mało ryzykowne.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.