Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5783 / 1185 / 43
Do tygodnia myślę powinno być ok.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 37 / / 0
W jaki sposób mieszać pregabaline z fenibutem aby podbić działanie pregi? Dawka pręgi rzędu 600mg co drugi dzień robi zadowalająco fenibutu natomiast nigdy nie brałem
  • 42 / 4 / 0
3 dzień bez pregi (wcześniej 2x75) na zab. lękowe i nie mogę do południa zwlec się z łóżka a jak tylko otworzę oczy to trzęsą mi się ręce jak pojebane, ogólne rozedrganie od środka, budzę się cała mokra

wykupiłam dzisiaj receptę bo to jebana gehenna a nie życie bez niej

myślałam że może dam radę, że lęki mam w miarę słabe bo to głównie lęk wolnopłynący bez żadnych natrętów, ale no kurwa nie..
  • 374 / 118 / 0
16 lipca 2025Saguaro99 pisze:
Schodzę właśnie z fenibutu, zamierzam wspomagać się baklofenem i pregabaliną. Ile dni można bezpiecznie lecięc na dawce 150-300 mg dziennie żeby nie wjebać się w nowe uzależnienie i jakiekolwiek objawy odstawienne?
Ciężko odpowiedzieć na to pytanie, nie wiedząc, czy już kiedyś miałeś problemy z pregabaliną. Czy zamierzasz odstawić całkowicie feni na rzecz pregi i baklo? Czy nie próbowałeś odstawiać feni obcinając dawki?
I czy na pewno potrzebujesz pregi do baklo, bo są tacy co z feni zjeżdzali samym baklo z powodzeniem.
  • 276 / 33 / 0
@up No właśnie ciężki temat schodzeniem z dawek bo leciałem na 500 F-fenibutu + 2/3g FAA i tak przez około 10 dni. Wcześniej na zmianę leciało baklo z fenem w mniejszych dawkach. Chciałem obciąć dawki na 500 f-f i 1,5g FAA to praktycznie nie czułem już działania był dramat, więc stwierdziłem aby odstawić w ogóle fena skoro nie działa i wejść na baklofen z pregabaliną. Zastanawiam się jeszcze czy nie schodzić na zwykłym HCI bo łatwiej odmierzać dawki niż miksować F-f i FAA

Edit: Chyba jednak tak jak mówisz wejdę na HCI i będę schodził powoli dawkami, a na koniec wrzucę baklo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.