Co sądzicie o tej odmianie? Myślę nad zakupem kilka jej nasion z seed.pl
Nie wiem jednak czy wyjdzie na outdoor i kiedy należy ją wysadzic, i kiedy mniej-wiecej bedzie gotowa?
Jak szybko po wykiełkowaniu pokażą się faceci i panie? Czy ktoś sadził tą odmiane?
Bardzo proszę o jaknajwięcej informacji na temat tego lowrydera.
Z góry thx, Pozdrawiam
to samo co Lowryder moim zdaniem w praktyce niema sensu przedrażać... chociaż pewnie troszeczke lepsze... roznica pewnie prawie niewidoczna...
właśnie otrzymałem pestki lr2, i chciałbym wiedzieć kiedy najlepiej wrzucić je do kiełkowania jeśli mam zamiar gotowe sadzonki przenieść na spota po 15 maja. jak wiemy roślinka dojrzewa bardzo szybko 2-3 miesiące i nie chciałbym żeby pół swojego żywotu spędziła na parapecie. przez co będą niższe plony itp.
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.