29 września 2024PolskiLen pisze: Pagoklon - niewiele różni się od benzo skoro łączy się z rec GABA-A będzie miał taki sam skutek uboczny jak i uzależniający, nie przesiadasz się z rowera na samochód tylko tak to sobie tłumaczysz.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
scalono @V44
Zapomniałem dodać, że przed przerzuceniem się z alprazolam 2mg - 6mg zastosowałem oczywiście tapering, ponieważ były to jednak dawki oporowe. Tapering - Klonazepam 6mg kończąc na diazepam 5mg. Jednak mocą 6mg alprazolamu różni się znacznie od 10-7,5mg pagoklonu. Obyło się bez bóli fizycznych, ponieważ rozłożyłem to na 6 tygodni klonazepamu i 6 tygodni diazepamu (Gdy byłem na 1mg klonazepamu zacząłem dojadać 20 diazepamu - dostęp do czeskiego dia po 10mg na tabsa, a nie marny Polski). Oba wspomagane karbamazepiną w dzień oraz na noc kwetiapiną. Od strony przeciwlękowej wiadomo, że diazepam nie działa silnie, więc nie obyło się bez bóli psychicznych, ale było warto bo miałem dość benzodiazepin wbrew mojemu podpisowi. Będąc na 5mg diazepamu przerzuciłem się na pagoklon 5mg, ale dawka była niedostateczna i 7,5mg dopiero działa zadowalająco od strony komponenty przeciwlękowej. W czasie, gdy brałem pagoklon robiłem co 1 miesiąc morfologię. Aspat i Alat w normie, USG wątroby też nie wykazywało zmian. Podkreślam, że to moje OSOBISTE odczucia i WYMAGAŁO TO OGROMNEJ WOLI I ZAPARCIA PSYCHICZNEGO.
@Vetulani44 Czy mogę poprosić o scalenie z moim poprzednim postem?
Ewentualnie na uśpienie po innych stomach . Ktoś coś wie w temacie ?
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.