Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 556 / 2
Wziąłem teraz na wieczór 30mg czyli 3 kapsułki terepie mnie jak skur*ysyn... Nic ciekawego. 10mg git wiecej to trzęsawiska ciała nie wiem może na siłowni to by jakoś wykorzystał.

A tak w ogole to johimbina jest w Polsce nielegalna nie wiem czemu jest dostepna xD
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 323 / 108 / 3
@Mefistofeles1945
johimbina jest legalna ale np. Allegro usuwa oferty z johimbiną.

Z johimbiną trzeba uważać, bo czułość na tą substancję może być o kilka rzędów wielkości różna u różnych osób ze względu na geny (nie napiszę z pamięci o szczegółach). Na mnie np. 30 mg to dawka wyjściowa, potem jeszcze dorzutki. I używam ze względu na działanie na umysł a nie na ciało.

Bardzo dobry mentalny stymulanta, ale fizyczny - nie za duży. Bardzo dobra substancja.
  • 3455 / 556 / 2
Przestaje mnie powoli trzepać nie chce się spać dobry stymuluje.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1977 / 225 / 0
Z johimbiną miałem do czynienia raz, na imprezie. Imprezy spędzam zwykle prawie na trzeźwo, impreza rave to np. 0,25g grzybów, kilka ziarenek kakao i ze 3 buszki przez całą imprezę, zero alko. Wtedy alko nie piłem wcale, na imprezie zjadłem mikro dawke LSD, przypuszczalnie 5mcg. Taka mała dawka LSD (trudno ocenic dawke, bo nie wiadomo do końca ile jest na znaczku, powiedzmy 1/10 słabego znaczka) daje u mnie tylko pobudzenie, żadnych innych odczuć. Trudno się w taką dawkę wstrzelić, wystarczy wziąć odrobine więcej i efekt pobudzający znika, pojawia się "plastelina" i lekko zmienione myślenie.

Do rzeczy, johimbiny dostałem 10mg. Pobudziło mnie niezwykle przyjemnie, trzeźwo, euforycznie, pewnie synergia z mikro LSD. Przyjemna stymulacja zeszła dość szybko, nie pamiętam po jakim czasie, coś na zasadzie 2h pewnie. Dojadłem wtedy 15mg i zrobiło sie lekko nieprzyjemnie, ale mogłem to zignorować, na imprezie dużo ruchu, dużo bodźców. Solo nigdy nie jadłem johimbiny. Wniosek mam taki, że dawki do 10mg są u mnie ok, pewnie 5mg też dałoby radę. No i bez dorzutek
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.