Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy uważasz ,że Ashwaganda działa?
1.TAK
100
62%
2 .W miksach
4
2%
3.Trochę
36
22%
4.Nie
22
14%

Liczba głosów: 162

ODPOWIEDZ
  • 4326 / 699 / 2117
4F-MPH działa stymulująco na układ, ashwagandha działa odwrotnie – uspokajająco i przeciwstresowo. Teoretycznie ich działanie może się równoważyć. Jedyne, co mi przychodzi do głowy to substancje te mogą być metabolizowane przez podobne enzymy wątrobowe (cytochrom P450).

Teoretycznie jednoczesne stosowanie może wpływać na ich metabolizm, co może zwiększać ryzyko działań niepożądanych. Jeżeli nie ma ogólnie żadnych negatywnych objawów dzień po, to możesz spokojnie stosować.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 213 / 12 / 0
Właśnie chodzi o to, by zażyć ashwa pol godziny przed snem, kilka godzin po wrzucie fenidatu.
Dziękuję za odp! Łap karmę! Miłego dnia!
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 782 / 99 / 22
Poświęciłem się dla Was i spożyłem potężną dawkę ashwy: 90 kaps. po 666 mg ekstraktu firmy E... Efekt: na początku fajny czill, później rozdrażnienie, zaburzenia koncentracji (nawet w gry typu "dopasuj 3" nie mogłem grać), swędzenie, kilkunastokrotne wybudzenia w nocy. Na pewno nie nadaje się do ćpakowania :)
  • 109 / 6 / 0
Na pewno super działa na niedoczynność tarczycy. U mnie ładnie zbiło tłuszcz i dodało energii. Co wieczór 4 kapsułki KSM66 Nabawiłem się niedoczynności tarczycy (TSH 7), niemal na 100% przez używanie neoazariny (tymianek)
https://www.researchgate.net/publicatio ... _Male_Rats
No i teraz stimy mocniej działają, w końcu czuć, że alfa to stymulant.
  • 109 / 6 / 0
No i uwaga przy normalnej tarczycy i łączeniu ze stimami, nasila tylko negatywne efekty. Na pewien czas odstawiłem kode i po dawce NEP dosłowniedwa łepki od zapałki był lęk i trzęsiawki, po alfie zajebiste poty, straszliwie tłusta skóra, kołatanie serca, czerwona twarz itd. Stumulanty same w sobie pobudzają tarczycę, ostrożnie. Teraz bez ashwagandhy i bez neoazariny NEP działa normalnie, ale jak ktoś na ashwagandzie wciągnoł by sobie kreske to mogłoby się to skończyć tragicznie.
  • 2961 / 1599 / 35
Uważajcie na rośliny mogą mocno blokować enzymy wątroby odpowiedzialne za metabolizm stymulantów. Wystarczy stresogenne środowisko i rośnie ilość alkaloidów bo ashwa je ma tylko nie dużo, wtedy dostajemy mimo wszystko więcej alkaloidów, które już w miksie mogą spowodować kłopot.Producent nie chce tego ale co tydzień nie robi badań laboratoryjnych! Także nie zalecam to samo dotyczy skórek z owoców granatów technicznie jadalnych i leczniczych ale czasami zawierających kolchicyny siarkowe. Niektórzy mają oczywiście silne organizmy ale nie ma co ryzykować. Ashwa super ale nie w miksach.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 92 / 1 / 0
U mnie Ashwaganda z suplementów activlab zbiła fajnie działanie kofeiny też z suplementów. Także do tego to się nadaje tylko nie wiem od czego zrobiło mi się tak zwana biegunka. Delikatnie bo na pełny żołądek.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.