Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2959 / 1598 / 35
Re: PPAP
Nieprzeczytany post autor: AnnaS »
Działa solo w dawce 20-50mg w nos, w połączeniu z kofeiną i zielona herbata działa bardzo mocno na focus i wystarczy na 5godzin pracy.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 2959 / 1598 / 35
Re: PPAP
Nieprzeczytany post autor: AnnaS »
Bardzo dziwna substancja jak nie wiesz jak stosować. Sama działa około 5 h mocno jednak wystarczy 10 mg jej i 10 mg cypenaminy aby naprawdę czuć mocniej wszystko.
Jak wiesz jak stosować w małej dawce i jakaś kawa to już lepiej działa na poprawę koncentracji.
BPAP jej Benzofuranowa koleżanka jest tak silna , że dawkowanie 1 mg to maks ale mcg stosuję się,też wiele zmienia w procesach myślowych jest robiony aż roztwór do pryskania ,podanie doustne bo donosowo za grubo.
PPAP mała dawka ja stosowałam 5 mg słaba kawa ewentualnie cypenamine i klarowność w huj wysoka. Sama substancja jest uśpiona nie czujesz jej ale wystarczy kropla jeszcze czegoś i japierdole.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1 / / 0
W ciągu pół roku różnie jechałem z PPAP, czasem "cyklicznie" 2 miesiące dzień w dzień 10mg, czasem od biedy szło 20 mg do piwa w dni wolne - Działanie było zawsze takie samo - Muszę to zrobić, należy to zrobić i tyle. Nie było - Mięśnie bolą, bardzo długo już pracuję, nie ma takich myśli jest tylko - Należy to zrobić, dopilnować wszystkiego. Nie istnieje coś takiego jak Prokrastynacja - robi się nie dość, że to co należy skrupulatnie to do tego jeszcze "opcjonalne" rzeczy które musiałbyś zrobić za tydzień ale zrobisz dziś. Piękna substancja ale starczy na razie badań. Mam dużo doświadczenia jeśli chodzi o stymulanty(w sumie miałem, będzie 6 rok jak czysty jestem od "twardych") także "pobudzenie" może się nie spodobać ludziom którzy JESZCZE bądź DOPIERO przestali żreć amph i pochodne lecz zdecydowanie działa.
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2025 przez Kielich933, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.