Ale generalnie jak tu już było radzone będę raczej używał miętowych albo eukaliptusowych bo ten smak jest zajebisty. Przy okazji, polecam saszety Thunder, bardzo świeże i intensywne.
Anyway, wczoraj użyłem tylko 5 sztuk co mnie bardzo cieszy bo sądziłem że będę żarł opakowanie dziennie. Teraz rano jest największe ciśnienie na papierosa, to była przez pół życia połowa codziennego rytuału, druga to kawa. Tutaj saszety już takiej ulgi nie dają. W ogóle chęć zapalenia pojawia się w ciągu dnia jakby falami, nagle cholernie chce się palić, ale kiedy to zignoruję szybko mija.
Generalnie spoko alternatywa dla nikotyniarzy. Jak ktoś jest mocno zdeterminowany żeby rzucić fajki to redukując dawki jest promyk nadzieji, że się to nawet uda, przy czym nie nadwyręży budżetu jak przy jakiś desmoksanach czy innych wynalazkach.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
09 lipca 2025yoshi420 pisze: Te cale 77 czy tam 99 itp probowalem- gowno. Nie czuc, ze na dziaslo siada. Zyn zawsze czuc dzialanie, dziasla dretwieja jak trzeba.
W każdym razie też lubię to pieczenie, najbardziej mi się to podobało w Velo 6 granatowych, tylko że te gówna są za duże i niewygodnie z nich korzystać.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.