ODPOWIEDZ
  • 1546 / 246 / 0
Nabyłem saszetki 77 Watermelon Ice i jestem pozytywnie zaskoczony. Znam tą markę i przywykłem że ma zawsze świetny smak ale dodatkowo nie bolał mnie żołądek, dopiero po 20 minutach zrobiło mi się trochę niedobrze. I przyznam że na jakiś czas przestałem czuć ciśnienie na kiepa. Co ciekawe zużyłem dopiero jedną 1,5 h temu i nie mam parcia na drugą.
Ale generalnie jak tu już było radzone będę raczej używał miętowych albo eukaliptusowych bo ten smak jest zajebisty. Przy okazji, polecam saszety Thunder, bardzo świeże i intensywne.
  • 1599 / 548 / 0
Kupiłem jakiś czas temu zyn blackcurrant coś tam, te najmocniejsze, co za gówno pierdolone. Nie da się tego przyjmować, ślina leci jak pojebana, a smak i tak gorzki niedobry. Wiedziałem że tak będzie ale nie chciałem komentować zanim nie spróbowałem. Poleżały miesiąc, wziąłem tylko dwie i wyjebałem opakowanie. Te drugie najmocniejsze mentol czy eukaliptus bardzo spoko.
  • 1546 / 246 / 0
Ale lipa, od wczoraj jest zakaz sprzedaży saszetek w necie, niby skąd ja teraz wezmę bardziej egzotyczne marki i smaki. Kolejny kretynizm rządu który jak wiadomo z całych sił dba o moje zdrowie i bezpieczeństwo, a chuj in w dupę.
Anyway, wczoraj użyłem tylko 5 sztuk co mnie bardzo cieszy bo sądziłem że będę żarł opakowanie dziennie. Teraz rano jest największe ciśnienie na papierosa, to była przez pół życia połowa codziennego rytuału, druga to kawa. Tutaj saszety już takiej ulgi nie dają. W ogóle chęć zapalenia pojawia się w ciągu dnia jakby falami, nagle cholernie chce się palić, ale kiedy to zignoruję szybko mija.
  • 1599 / 548 / 0
Ja od ponad roku mam taką taktykę, że żeby palić mniej, nie biorę z domu saszetek/fajek czegokolwiek albo jakieś chujowe zabieram, których smaku nie lubię. To wtedy nie palę albo prawie nie palę, a nowej paczki nie kupię, szkoda kasy, bo mam w domu.
  • 1310 / 333 / 12
Ino potwierdzam iż zauważalnie pomagają te saszety w ograniczaniu palenia. Dziennie zarzucam po 3-5 i mw tyle samo kręconych szlugów w ciągu dnia zajaram. Jedyny szkopuł to nie mogę jakoś tych mocniejszych zdzierżyć tj jak próbowałem >30mg to mnie jakoś flaki niemiło jebały i kręciło trochę w bani ale w sumie to się nie dziwię skoro z macha papierosa przyjmuje się ok ~1-2mg.

Generalnie spoko alternatywa dla nikotyniarzy. Jak ktoś jest mocno zdeterminowany żeby rzucić fajki to redukując dawki jest promyk nadzieji, że się to nawet uda, przy czym nie nadwyręży budżetu jak przy jakiś desmoksanach czy innych wynalazkach.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.