Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Mam dokładnie ten sam problem - baner do zmiany hasła wisi nieustannie, a do Czata w żaden sposób zalogować się nie można, bo za każdym razem "Failed to authenticate". Ofc dane do logowania poprawne, zmieniałam też hasło i przez baner i przez ustawienia konta, do talk loguje się bez problemu, do Czata ni chu i nie ważne czy to Element czy przeglądarka czy rózga św Mikołaja :') Czy możemy prosić dział techniczny o pomoc?
  • 6 / / 0
Podbijam temat – mam ten sam problem. Dostałam dostęp do chata, loguję się, ale pojawia się komunikat 'Failed to authenticate'. Czy chat w ogóle jeszcze działa? Czy ktoś może rozwiązał już ten problem? Będę wdzięczna za pomoc 🙁
  • 895 / 10 / 120
Halo proszę państwa, chyba integracja hasła została naprawiona, prosimy zmienić hasło na forum i spróbować zalogować się do czata.
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
  • 1308 / 333 / 12
na kompie dupa - wyswietla sie biały ekran (próbowałem przez różnych klientów)

na apce fluffy zalogowało mnie ale było ooops cośtam a przez element wyświetliło mie sie your account has been blocked

WPUŚTA MNIEEE!!! %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 895 / 10 / 120
jeśli napisane ze konto jest zablokowane to znaczy że ktoś cię zbanował - ja nie.
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
  • 1628 / 1031 / 7
Co ciekawe, Twojego nicku na liście zbanowanych nie widzę. Chyba, że logowałeś się pod innym. Posiadasz drugie konto, spróbuj z niego.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 1308 / 333 / 12
nie mam innych kont na czacie i nigdy nie miałem… taki jestem unikatowy, chyba @ZleSpiaca jak wyrwałem bana na forum to cośtam majstrowała bo mogłem normalnie wejść a tu nagle dupa
wczorajunknown pisze:
jeśli napisane ze konto jest zablokowane to znaczy że ktoś cię zbanował - ja nie.
helouł to odbanujcie?! %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.