ODPOWIEDZ
  • 1579 / 543 / 0
To ciekawe czemu w Galaxy w Szczecinie mają takie. Przecież to niewiele do LD50 brakowało na moją wagę. Grubo było, tchu nie mogłem godzinę złapać.
Edit: a nie chuj nie doczytałem, to kupiłem przed zmianą. W każdym razie niech post zostanie, na pamiątkę, jakie skurwysyny były na rynku.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 322 / 54 / 3
@LeszekSmieszek a dzisiaj to kupiłeś? Zakaz od dzisiaj wchodzi. Poza tym te ostrzeżenia i tak są od dawna na tych opakowaniach. Wiecie może jak ma działać ten zakaz CMR? Poza tym te 20mg/g to i tak serio spora moc. Bardziej uzależnieni będą więcej wydawać, gdyż będą brali 2 na raz i państwo tylko zyska. Wg mnie nie jest to żaden istotny krok.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.