przeniesiono - nv13
przeniesiono - nv13
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
przeniesiono - nv13
przeniesiono - nv13
1. W opakowaniu 22 saszetki a nie 18
2. Taniej o złotówkę czy dwie
3. O wiele mniejsze, wygodnie wchodzi między dziąsło o wargę a tamto gówno trzeba upychać
4. Żadnej zgagi jak ślina wejdzie z tym w kontakt i się połknie
5. Smak zajebisty choć nie powinno się tego smakować ani połykać oczywiście, no ale się zdarza, a tamto mega chujowo smakowało
6. Do tego wszystkiego mocniejsze
Choć niestety czuję, że będę używał znowu kilka sztuk dziennie, kurwa, a ostatni tydzień brałem po sztuce do spania i już prawie tej nikotyny nie było.
Znalazłem w saloniku prasowym, w Żabkach i podobnych sklepach nie ma. Ekspedientka poinformowała że było to niedawno za 1gr w gratisie do Velo więc promujcie na promocje.
przeniesiono - nv13
Sejm przyjął nowelizację ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu.
Ustawa wprowadza definicję „woreczków nikotynowych”, maksymalne stężenie nikotyny (20 mg/g) oraz zakaz szeregu dodatków – m.in. witamin, kofeiny czy substancji CMR. Na opakowaniach pojawi się ostrzeżenie zdrowotne:
„Ten wyrób szkodzi Twojemu zdrowiu i powoduje uzależnienie.”
W przypadku woreczków nikotynowych nowe przepisy nie tylko zakazują ich promocji i sprzedaży nieletnim, ale też wprowadzają ograniczenie zawartości nikotyny – maksymalnie 20 mg na gram produktu. Po raz pierwszy zostaną one także prawnie zdefiniowane jako doustne wyroby nikotynowe i objęte formalnym nadzorem.
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.