Pobudzony to ja jestem na trzeźwo, większej stymulacji mi nie trzeba.
Zdecydowanie wolę diazepam z tych długo działających, bo działa wielokierunkowo, ale NIE POBUDZA.
Aczkolwiek spróbowałbym klona ze szkła, bo słyszałem, że są.
Zawsze jak wyrwę klona praktykuję ten mix niby bezsensu spowalniacz/przyspieszacz, aczkoliwek kto zna ten wie, że zachodzi przyjemna synergia.
Plus 2 kwestie:
1. Paczka klonazepamu 2mg kosztuje obecnie 40 zł.
2. Okrtutnie ciężko wyrwać, kiedyś mogłem raz na miesiąc lekarz zmar i teraz zapomnij. Poświadczenia itp, z łaską dadzą 1 rc raz na trzy miesiące. W sumie dobrze, lepiej działa jak je się rzadko. Ostatnio klonazepam dostałem na początku marca, teraz prawie w połowie czerwca. Ale ma to swoje plusy:)
A co do twoich rozważań to wyolbrzymiasz sprawę. Jest na pewno na tym świecie milion innych dziewczyn z którymi Ci wyjdzie. Nie przejmuj się nią i olej sprawę. Przestań jej się narzucać, sprawa jest zakończona, no chyba że chcesz być jej przyjacielem i słuchać o jej następnym facecie.
Załatwiasz sobie obecnie dwie sprawy - Natury zewnętrznej i wewnętrznej.
Zewnętrzna - Złamane serce po odrzuceniu przez kobiete(wiem jak to boli, jak Ci zależy, więc Cię rozumiem)
Wewnętrzna - Depresja i lęk. Niestety sam zmagam się z obydwoma i mam pełną świadomość jaką ulgę przynosi w tych schorzeniach clonazepam.
Ale uwierz to jak czujesz się teraz jest niczym w porównaniu z tym gdy odstawiasz duże dawki benzodiazepin. Wtedy bez SSRI nie ma szans już się obejść czego jestem doskonałym przykładem i zjebiesz sobie życie jeszcze bardziej. Ale może jesteś wyjątkiem od reguły i się nie uzależnisz. Ja Ci tylko przedstawiam punk widzenia, że jesteś w mocnej grupie ryzyka.
Jeżeli masz dyscyplinę i ufasz sobie, że nie polecisz to próbuj. Decyzja należy tylko i wyłącznie do Ciebie, jestem ostatnią osobą która by mówiła komus co ma robić.
scalono - nv13
20 czerwca 2025LeszekSmieszek pisze: Zmierzyć się na trzeźwo ze swoimi emocjami? Czy za trudne?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.