4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Może po prostu Ty wciągasz tak jak trzeba a oni zbyt szybko i przelatuje ;)
  • 1192 / 139 / 0
Tylko iv
  • 161 / 5 / 0
Jak jest w koncu z tymi legendarnymi kolorami po mefixie?Czy sa jaskrawe i komus sie mienily jak po EMIE czy to mit a jak wystepuje cos takiego to czym sie rozni ten efekt od MDMA?
  • 161 / 5 / 0
10 maja 2025Merx pisze:
@Waifu podstawowa zasada harm reduction przy przyjmowaniu stymulantów: cytrynian magnezu i wit.b6 najlepiej w postaci leku z apteki, bo leki podlegają rygorystycznym kontrolom, nie to co suplementy, od siebie mogę polecić najtańszy magnefar b6 forte, jako iż na stałe przyjmuję MPH to biorę do 4 tab. na dobę i radziłbym tej ilości nie przekraczać.

PS. to tylko podstawa podstaw.
Dlaczego?ja zabralem ir 230mg oral i 50sniff wciagu 17h
  • 1 / / 0
07 czerwca 2025miskoala123 pisze:
Może po prostu Ty wciągasz tak jak trzeba a oni zbyt szybko i przelatuje ;)
przy suchej błonie śluzowej nosa jest to jak najbardziej możliwe.
  • 5131 / 891 / 0
Zawsze warto błonę nawilżyć chociażby slina i wciągać pod kątem .
Nie mocno , tak jakbyś wąchał cipkę . Potem przykładasz palca do nozdrza i ruchami okrężnymi trzesz zwiększając szanse na wchlonięcie się boskiej molekuły.
Ale najpierw dobra kupa w kiblu .
Dobra kupa w kiblu a potem 150 mg dobrze startej substancji

Przyjęta w należyty sposób powoli zacznie pieścic wnętrze nosa i wplywac na nasze receptory
Powodujac że bol przy wciągnięciu będzie niczym wobec uwolnienia od zła tego świata .
Będzie to odkupienie dane nam wszystkim
"Niech zstapi Dill twój i rzuci Ci worek mefa, tego mefa "
Ew wg.Kryształowego Mateusza
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2 / / 0
Witam, zapomniałem hasła do konta o prawie takim samym nicku więc piszę z nowego

Tydzień temu racząc się 4mmc w upalny dzień przyszedł mi do głowy pomysł by wrzucić jednego kamyka na 2h do lodówki. Po wyjęciu i spróbowaniu najbardziej uderzył mnie paskudny smak, był tak obrzydliwy że przy tym klefedron wydawał się smaczny. Faza była jednak fajna, czułem więcej dopaminy niż z mefa w temp pokojowej, zaniepokoiło mnie jednak straszne spięcie mieśni barków, które znałem z doznań pod wpływem najbardziej zanieczyszczonych sortów z ulicy, dlatego przestałem po 2 sniffach

Przechodząc do sedna, byłby ktoś w stanie powiedzieć coś więcej na ten temat, czy trzymanie 4mmc w lodówce to dobry i bezpieczny pomysł? Dodam że był to legit mef nie z ulicy ani żadnego telegrama
  • 309 / 89 / 0
a wilgoc ci sie tam nie skroplila?
  • 2 / / 0
@freezin9moon skropliła, no ale dało się wciągnąć
  • 309 / 89 / 0
hydroliza, zawilgocone zaczelo sie rozkladac.

nie jest zlym pomyslem tylko zadbaj zeby bylo sucho.
chlodno i ciemno juz jest.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.