Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 5082 / 873 / 0
Tak z ciekawosci , Ile Ty masz lat że dajesz radę na tym goenie jechać dzień w dzień ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 7 / / 0
35, hehe jakoś daje, tylko że co rusz więcej trzeba dziennie. Najgorzej kichawa rozpierdolona, a tak to śpię, jem normalnie, ćwiczę. Ciekawe tylko jak to zadziała jutro przy zabiegu
  • 3543 / 577 / 1
@Patron13 ty lepiej to powiedz anestezjologowi na wywiadzie i podczas wypełnienia ankiety przed zabiegiem/operacją. Dobrze radze.
Miałem raz podobną sytuację ale ja nie używam akurat nosow. Anestezjolog był fantastyczny i byłem zdziwiony że całą litanię potraktował zupełnie profesjonalnie, nie moralizował, odpowiadał na wszystkie pytania cierpliwie i bez kpiny.

Pomyśl sobie co by było gdybyś ze wstydu nie chciał powiedzieć a później musiałbyś za to zapłacić konsekwencjami zdrowotnymi, życiem, obudzeniem się podczas operacji i tak dalej.
Nie bez znaczenia jest wyniszczenie organizmu samo w sobie długotrwałym przyjmowaniem a nie samym byciem w aktualnym ciągu.
Możesz nie pić Od roku ale przestałeś po 40 latach i myślisz że nie ma sensu wspominać a tymczasem osobiście znam, znałem * osobę która w ten sposób zmarła bo lekarze myśleli że jest statystycznym reprezentantem swojej grupy wiekowej i zdrowotnej
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 5082 / 873 / 0
Plus 100
Na narkozę to i potencjalnie zdrowi potrafią dziwnie reagować.
Jechać na tym tyle miesięcy to i tak masz silny a przede wszystkim przyzwyczajony do trgo trybu organizm , ale nawet nie chce myslec co taki inwazyjny zabieg .
Jak planowali dać narkozę to.moga nie dać; ale to może uratować zdrowie , życie i ich sumienia .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 7 / / 0
Kurwa ale mnie nastraszyliscie. A ja już tu czekam na zabieg
  • 760 / 439 / 0
10 czerwca 2025Patron13 pisze:
Jutro mam zabieg w szpitalu, na ortopedii. Myślicie że znieczulenie ogólne będzie działać? Od dwóch miesięcy jestem w ciągu kryształowym...ani dnia przerwy
Ja bym przełożył ten zabieg i udał się posłusznie na dwutygodniowy detox NFZ.
  • 7 / / 0
Przeżyłem. Ale zasnąłem.....po całym zabiegu dopiero hehe. Dali mi miejscowo pod pachą fentanyl w kilka nerwów i rurke do nosa(już przed samym zabiegiem). Pani doktor mówiła, że zaraz podamy substancje narkotyczne i będę spał to uprzedziłem, że mam dużą tolerancję to sie tylko zasmiali że sportowiec. Nie zasnąłem przez cały zabieg, no ale bez bólu właściwie to sie dobrze skończyło (chyba, bo jeszcze ręka bezwładna)
  • 280 / 83 / 0
Moglo byc gorzej :)
Jak bedziesz wiedzial co bylo "komponenta usypiajaca" to napisz, ciekaw jestem.
Szybkiej rekonwalescencji zycze.
  • 7 / / 0
Dzięki. Może na wypisie będzie podane ;)
  • 759 / 94 / 22
Nowowiejska w stolicy. Tylko 4 dni po przedawkowaniu baklofenu gdy urwał mi się film i podejrzewali "próbę samobójczą", a nie zamierzałem zejść z padołu. Spałem na wyrze, które było w połowie złamane i niewygodne :ojeju: Później zatrucie Anafranilem, po którym to ukradłem rower i szedłem z nim w majtkach z wywalonym jajcem główną ulicą miasta jesienią w nocy. Nie do ćpania ci on... Psiarnia mnie zgarnęła i zawiozła do psychuszki. Wylądowałem w kaftanie po wyrywaniu się i kopaniu pielęgniarzy - byków. Dawali mi relanium w ilości 3 x 5 mg. Poczułem. Trochę skitrałem i wziąłem 6 naraz - fajnie było. %-D Na Nowowiejskiej ogólnie jest w porządku, ale lepiej nie dragować tam, niedawno była afera i dwóch gości śmiertelnie coś przedawkowało. Mocno teraz przeszukują. Budynek jest ciekawy i ładny teren z parkiem, ale alkoholików i lekomanów nie wypuszczają na spacery...

xklinika-do-kontaktu-1024x565.jpg.pagespeed.ic.PHdNZ_O9b0.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.