4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 69 / 23 / 0
jak teraz zerkam na mef to odechciewa mi sie wgl brac to bo jest przypominajka o tym
@mikrosiur, przejdzie ci to, uwierz mi. Prędzej czy później wymażesz z pamięci co złego mefedron wyrządził tobie lub twoim bliskim i zacpasz. Oczywiście nie życzę Ci tego ale znam życie
  • 3 / / 0
02 czerwca 2025mikrosiur pisze:
@Vetulani44 Wiesz biore juz od 2 lat i mysle ze to nie jest to ze nie umiem brac bo sama znam siebie i nie mialam zadnych ja komplikacji nigdy moim bledem bylo w takim razie niedopilnowanie albo upewnianie sie drugiej osoby ktora ze mna to robila by zapewnic jej bezpieczeństwo ze mna bylo wszystko wporzadku i nic sie nigdy nie dzialo ale wlasnie po tej sytuacji widziac no ta druga osobe odechcialo mi sie wgl czegos ruszac nie ze wzgledu czy umiem czy nie tylko no jesli jestem z nia i ona nie bedzie juz brala no to tez chce z nia wspolnie rzucic no i ostro mn przerazil jej stan i jak teraz zerkam na mef to odechciewa mi sie wgl brac to bo jest przypominajka o tym
2 lata to jest nic - masz przed sobą pewnie więcej życia niż 99% użytkowników tego forum, ze mną włącznie. Wszystko jest fajnie, dopóki jest fajnie - gorzej jak przez "młodzieńcze" zaniedbania w wieku 40 lat zdrowotnie bliżej człowiekowi do 90 letniego dziadka niż rocznej córki - zęby, postura, wzrok, skóra - po kilku latach solidnego ćpania, na stare lata będą problemy, że hoho :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.