Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3180 / 896 / 5
Może się nie rozeszło po wódce? Spróbuj wstrząsnąć i zapodać.
Ewentualnie kwas nie ma tyle ile miał mieć lub nie poczułeś różnicy. Bardzo rzadko zdarzają się kwasy z 250mcg, po prostu każdy tak reklamuje.
20mcg u wielu ludzi powinno wywołać jakiekolwiek efekty.
Ja bym spróbował następnym razem podwoić dawkę.
Kupowałem rok temu kwasy reklamowane jako 300mcg, po zarzuceniu stwierdzam, że mają koło 150 czyli tak czy owak solidne.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 2 / / 0
Ostatni raz jak brałem karton to nie odczułem żadnych efektów na początku, czyli do jakiś 2h i położyłem się spać. Obudziłem się dopiero nad ranem po jakiś 7h z mega pizdą - rozmazane widzenie, zaburzenie poczucia odległosci wszystkiego dookoła, fraktale przy zamkniętych oczach itp. Trzymało z jakieś 4h tak mocno, a później spadało i faza około 6-7h. To mógł być kwas, czy raczej coś innego? Nie pamietam ile ug to miało. Szczególnie dziwne jest to, że zadziałało z takim opóźnieniem
  • 494 / 144 / 0
Ja bym obstawiał co innego, mi zawsze kwas wchodzi dość szybko, pomijając sniffowanie 2C-B, Ketę i DMT to tripy po kwasie najszybciej startują. Z drugiej strony słyszałem nieraz, że ktoś wziął karton i długo wchodziło, więc albo oni też mieli co innego niż kwas, albo faktycznie może on tak z opóźnieniem niektórym wchodzić.
  • 1704 / 565 / 0
Miałem kiedyś trochę kartonów z jednego źródła kupowane jednocześnie i czasem po 30min się zaczynało, a czasem po 2h dopiero pierwsze efekty.
  • 19 / 1 / 0
23 kwietnia 2025kanallia pisze:
Ostatni raz jak brałem karton to nie odczułem żadnych efektów na początku, czyli do jakiś 2h i położyłem się spać. Obudziłem się dopiero nad ranem po jakiś 7h z mega pizdą - rozmazane widzenie, zaburzenie poczucia odległosci wszystkiego dookoła, fraktale przy zamkniętych oczach itp. Trzymało z jakieś 4h tak mocno, a później spadało i faza około 6-7h. To mógł być kwas, czy raczej coś innego? Nie pamietam ile ug to miało. Szczególnie dziwne jest to, że zadziałało z takim opóźnieniem
Ciekawy kartonik, mi raz się zdarzyło, że zarzuciłem i zasnąłem, ale kwasik, jak się załadował (po ok godzinie), to skutecznie wybudził mnie ze snu na faze.
  • 3 / 1 / 0
zamowilem 200ug x 8
dostalem 2 kartoniki. Jest to mozliwe ze jedna cwiatka katronika ma 200? bo mi sie chyba wydaje ze caly katonik powinien miec 200 i tych kartonikow powinno byc 8 a nie 2.
  • 3 / / 0
witam, od razu przyznaje ze jestem poczatkujacym uzytkownikiem kwasa, 3 tripy za soba i mam pare pytan. ogolnie long story short to nie wiem za bardzo czego oczekiwac od LSD, tzn moj pierwszy trip (jeszcze zmiksowalem z MDMA wtedy) byl ciekawy i mozna powiedziec ze cos z niego wyciagnalem, mialem jakies rozkminy ale juz nie bede trip raportowal, w kazdym razie pierwszy trip spelnil moje oczekiwania (tez moze wszystkiego dokladnie nie pamietam bo przez godzine gdy weszla emka to nie za bardzo ogarnialem xd). za drugim razem juz bylo duzo spokojniej, mialem takie chyba typowo kwasowe rozkminy (tj ze wydaje ci sie ze myslisz o jakichs pojebanych rzeczach, ale tak na prawde to o niczym i dlatego nie jestes w stanie opowiedziec ludziom o czym rozkminiasz - chyba tak to ludzie opisują? ale wiecie o co mi chodzi pewnie) no i z tego tez bylem zadowolony bo bylo smiesznie oprocz jakiegos chaosu znikad gdy wrocilem na chate, ale muzyka pomogla szybko. no i wlasnie kilka tygodni temu mialem ostatnią przygode z LSD, chyba podczas pierwszego polfinalu barcelony z interem sobie sam przyjebalem xd, i kurwa no doslownie nic za bardzo sie nie dzialo, w sensie kwas dzialal, byly jakies male fraktale, ale w glowie nic ciekawego, samo gowno (jakby po prostu NIC interesujacego sie nie dzialo, lekko sie wbily jakies gorsze krotkie przemyslenia ale bez zadnej deprechy czy czegokolwiek) po kilku godzinach tripa to juz po prostu lezalem i czekalem az sie skonczy albo az uda mi sie zasnac bo takie nijakie to bylo. i tutaj pytanie zebym nie przedluzal bo juz i tak dlugo pierdole, jest jakas opcja zeby wbic sie w te fazy ktore tu czasem ludzie opisują? jakies wieksze dostrzeganie piękna (to obstawiam bardziej kwestia stanu psychy w momencie brania) czy fajniejsze, glebsze halucynacje? dodatkowo w kazdym tripie czulem jakis ból w zoladku, ale spodziewam sie ze to bardziej cos w psychice niz fizyczny bol brzucha, moze nastepnym razem wypluje taba zamiast go polykac po tych 20 minutach, chyba ze to normalne przy kwasie dlatego pytam. nawiasem mowiac za kazdym razem jebalem bodaj dr seuss (czy jakos tak) w dawce 150 ug. chyba ze po prostu zamiast myslec nad tym to powinienem 2 lub 3 takie lsdy wziac nastepnym razem, + jakis buszek, bo kurwa potencjal zajebisty wydaje sie to miec ale przyznam ze moj ostatni trip to bardziej strata 5 dych byla niz cos wartosciowego, moze macie ogolnie jakies rady na przyszlosc
  • 3180 / 896 / 5
150mcg to już dosyć wysoka dawka jest i wizualnie powinno być całkiem mocno. Jakieś leki lub dragi inne bierzesz?
Zadbaj o set&setting też.
Ogólnie to psychodeliki uwypuklają naszą psyché, więc to jaki jesteś, co masz w głowie będzie jeszcze bardziej, jeszcze mocniej.
Podziel się posiłkiem
  • 3 / / 0
lekow nie, z dragow to okazjonalnie MDMA i ziolo na porzadku dziennym. set&setting czaje i o zaden bt sie nie boje, jedynie ten ostatni raz mnie nieco zawiodl, no pewnie trzeba bedzie nastepny raz sprobowac moze troche mocniej i tyle
  • 3180 / 896 / 5
A odstępy między tripami? Jak przechowujesz kartony?
Wiesz ja miałem sytuację, gdzie taka sama ilość tego samego psychodelika robiła mi całkowicie inną robotę.
S&s to nie chodzi tylko o badtrip. Oglądanie jak ktoś kopie piłkę nie wydaje mi się w żaden sposób interesujące, za to np. pójście na spacer już tak.
Btw. wypłukanie z serotoniny może sprawić, że kwas nie zadziała/zadziała bardzo słabo.
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.