Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 295 / 59 / 0
27 marca 2025Vetulani44 pisze:
60mg? 80mg blackout? Walisz to domięśniowo? @DeiRow
Shiet my nigga. Wybacz, że nie pamiętam dawek rekreacyjnych, bo sugeruję się psychoanutwiki i nie chcę ponad 1.5x przekraczać dawki strong. Ja wiem, że można i 100mg i będzie pojebany trip, ale bez tolerki hmm no nie wiem. To chyba niezbyt dobry pomysł.

BTW ja p.o. albo p.r. wrzucam. W zależności od możliwości.
  • 3145 / 879 / 5
Dlaczego nie sniff?
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 2595 / 541 / 0
Ostatnio wróciłem do przyjmowania iMAO, konkretnie RIMA w postaci moklobemidu. Mam z nim duże doświadczenie, z DCK też niezłe. Wcześniej spośród dyso łączyłem tylko ketę z iMAO, działała w porządku. Z DCK jest dziwnie. Wchodzi gwałtowniej, dysocjacja nabiera zupełnie innego profilu niż dotychczas. Więcej CEVów, fizycznie jest bardziej płynnie, tzn. gdyby porównywać skrajności to zmieniło się z robowalku w upojenie alkoholowe. Fizycznie jest też większy nieogar, tzn. bardziej zmniejszona spostrzegawczość.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 3537 / 577 / 1
28 marca 2025DzoBajden pisze:
Dlaczego nie sniff?
Snif od per rektum nie różni się zbyt mocno w praktyce.
Przynajmniej tak wynika z książek pod warunkiem że substancje podawane rozpuszczają się w wodzie, zrobione pr muszą być odpowiednio rozgrzane i najlepiej w formie kwaśnych soli – zasadowe środowisko
Podsumowując, jelito grube jest miejscem o zasadowym pH, w którym leki lipofilne i słabe zasady mają większą szansę na skuteczne wchłanianie, natomiast słabe kwasy mogą mieć ograniczoną biodostępność.
Poza tym jeśli uwzględnić straty... Błędy w podaniu...to już bym wolał zostać przy snifie
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2595 / 541 / 0
Na podstawie doświadczeń nie mogę się zgodzić. DCK wchodzi mocniej i szybciej P.R., odczuwalnie jest inaczej, ale mi się to nie podoba, wolę sniff. 2C-B jest o wiele lepsze p.r. niż sniffem, już nawet pomijając aspekt bólu %-D
  • 3145 / 879 / 5
@Retrowirus
P.r. inaczej niż sniff według mnie.
A bardziej interesowało mnje właśnie p.o. bo u mnie najlepiej. Wrzucam ile chcę na pusty żołądek i po dziesięciu minutach już wjeżdża tak, że łomatkoicurko. Dosłownie jest wjazd, muszę przysiąść na X czasu (około godziny zazwyczaj), potem mi się dopiero przejaśnia na tyle i znika ta pluszowość niesamowita żebym mógł funkcjonować.
Piszę o dawkach czysto rekreacyjnych.
Sniff zazwyczaj ładuje mi się dłużej i nie czesze tak srogo. Do tego gil i sypiący się z nosa narkotyk.
  • 2595 / 541 / 0
Ktoś wie co się porobiło, że DCK jest teraz u czołowych vendorów niedostępne lub jest tylko w najmniejszych ilościach? O chÓj chodzi? Tęsknię za tą substancją a szkoda mi przepłacać. @DzoBajden Wiesz coś?
  • 3145 / 879 / 5
Z tego co się orientuję to w związku z banem cały główny lab w nl zwinął interes. Także to co teraz jest to resztki i stuff z innych źródeł, a co za tym idzie rynek niedługo będzie wyglądał tragicznie.
@Vetulani44
A ty mi chuju na pw nie odpisałeś
  • 2595 / 541 / 0
Ja pierdole to dzięki za info, trzeba szybko brać co jest.
  • 295 / 59 / 0
O kurwa. Wielko szkoda DCK, jest lepsze imo od ketaminy. Zwłaszcza w mixie z jakimś lajtowszym strainem sativki. To jedyna rzecz przy której zażywaniu pozwalam sobie na zapalnie bucha (bo już nie jara mnie solo zioło, za bardzo rozleniwia).

Oby innych dyso nie dotknęło za bardzo, bo takie O-PCE, 3-HO-PCP i niedawno przeze mnie próbowane 3-MeO-PCE to są perfecto aryle o zróżnicowanych profilach działania. A DCK zajebisty, sedujący dysocjant z szerokim spektrum zastosowań w różnych dawkach. Ehh. No chuj zapasy trzeba zrobić na lata. Sprzęt muzyczny poczeka.

Po cichu liczę, że jaszczury lub ktoś inny będzie kontynuował kunszt produkcji chemii organicznej w wydaniu tryptaminowo-dysocjacyjnym. Śpieszmy się kochać te cząsteczki, bo tak szybko odchodzą (prawdopodobnie).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.