Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 171 / 21 / 0
Ja na DXM slyszam czasem prąd w gniazdku- takie piski no i jak ulica przejeżdżał samochód to słyszałam muzykę:) ale to chyba tylko halucynacje, tak samo wydawało mi się że widzę co sie dzieje na balkonie bloku oddalonego o hmmm kilkaset metrow
  • 774 / 97 / 22
Po deiksem z gałką robione. Do słuchania po DXM. Cykl "krajobrazy", cz. 2: https://youtu.be/BI3pT2RUJn4?si=iBXOqhK79loJlBHp
  • 5105 / 884 / 0
09 września 2022Atro pisze:
@MikiMysz
https://m.youtube.com/watch?v=bVzzxzR2E_4
To tutaj masz podobny efekt dźwiękowy.
Pamiętam jak 1 raz Dcnek przyjąłemw dawce 15 mg nosem nie mając kontaktu nigdy z dyso to myślałem że traktory jeżdżą za oknem czy inny płać budowy.
Niezle mnie wtedy zmiotło.
Zapomniałem o tym kompletnie, ale ta dyskusja mi przypomniała .
Wizualnie też było niezle . Ekran komputera był na całą powierzchnię wzroku
Nie ogarniałem go . Był za.polem mojego widzenia . Coś jakby zrobić zoom x 50
Przypałem było to brać w biały dzień.
Matka do mnie :

Czemu tak dziwnie chodzisz i masz twarz jak maska ?

Oj . Ciężka to była faza i zmarnowana przez s&s
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2777 / 36 / 0
Prawdziwi audiofile jedzą memantynę.
  • 161 / 11 / 0
Nie wiem jak z dźwiękami, ale mój kompan się skarżył że światło wytwarza dźwięk. Zaś samemu latałem na 900mg nocą. Widziałem fraktale 2d. Cienka trucizna 😆 Ale się wkręciłem swego czasu 😉
  • 4 / / 0
Pamietam jak lecialam ciagiem na dexie. slyszalam kazdy mozliwy dzwiek kilka razy mocniej niz zawsze i wczuwalam sie w te dzwieki, zawsze czulam jakbym sie poruszala, przekrecala, leciala w rytm tego wszystkiego. Zazwyczaj tez sluchalam muzyki to dopiero bylo kongo jak na rollercoasterze 😆
  • 47 / 17 / 0
Ja ostatnio po 3 ząbkach czosnku i 1050 mg na kilkudniowym ciągu jak leżałem na kanapie słyszałem ciągle jakieś rozmowy ludzi, takie typowe rozmowy o różnych pierdołach i czasem jakieś kłótnie, które do tego się przeplatały ze sobą i ciężko było skupić się na pojedynczej rozmowie. Nie wiem czy tak mi wyostrzyło słuch, że słyszałem ludzi z całego bloku (albo i osiedla xD), czy były to halucynacje, ale po pewnym czasie zrobiło się to już całkiem męczące, jak cały czas musiałem słuchać ludzi gadających jakieś głupoty. Poza tym ogólnie trip był mocno powalony i męczący, mimo że bardzo ciekawy, nie zamierzam już więcej jeść tyle czosnku do takiej ilości deksa, 1-2 ząbki to IMO optymalna ilość. :D
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...