Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3144 / 879 / 5
Ja z miejsca 6 mogę wymienić gdzie wszystkie legit. Nawet sample dodają xD a mi ta wygoda odpowiada. Smutna środa? Naćpanko w piątek, paczuszka w drodze. Nawet na paczkomaty teraz można wysyłać więc jest o niebo lepiej.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 647 / 63 / 0
Siemka pomogl by mi ktos z brownem haga roterrdam i okolice jak bylem tu 3lata temu to ja pomagalem teraz nie mam zadnego numeru do dila i lipton
  • 213 / 12 / 0
Ktoś, coś? Lage zwaluwe?
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 1511 / 528 / 0
Jest tu ktoś kto ogarnia rozliczanie się z holenderskim skarbowym? Sprawa wygląda tak że mam 4 lata do tyłu nierozliczone, ziomek 3 lata, ja już w przyszłym roku będę musiał. Z moim komornikiem i długami nigdy nie odłożę ja ani ziomek tyle, aby opłacić wszystkie usługi w kancelariach, które to robią, na raty też nie dostaniemy. Wszystko razem będzie kilka kafli bo jeszcze jakieś zaświadczenia o dochodach z polskiego US i inne pod-usługi. Wg wstępnych symulacji na różnych stronach kancelarii różnych mielibyśmy łącznie 10-15k euro zwrotu, jakby te wszystkie lata podliczyć. Możnaby się dogadać tak, że kwota byłaby do podziału na trzech, czyli ja, ziomek i osoba/grupa która by ten proces ogarnęła, jak już zwrot z tych wszystkich lat by przyszedł. Kwestia jakiejś umowy cywilnej, jeden chuj, ja nikogo oszukać zamiaru nie mam, a 1/3 kwoty zwrotu po czasie nie zrobi nam różnicy w sytuacji jak możemy być w dupie i w ogóle go nie dostać i mieć jeszcze problemy za to.
  • 3144 / 879 / 5
Ja co roku sam się rozliczam, odezwij się na pw. Teraz w tygodniu można to nawet pierdolnąć.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 1511 / 528 / 0
Potrzebuję NAC 600 mg z Holland & Barrett którego się zamówić do Polski nie da przez Internet, będzie ktoś może niedługo zjeżdżał do Polski i ma ich sklep w okolicy? Ewentualnie mógłby nadać paczkę? To kosztuje 30eur ale jest często promocja 2 za 1 i cholernie mi na tym zależy.
  • 1 / / 0
ktos cos okolice Ede? najlepiej oxy, pozdrowki
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.