ODPOWIEDZ
  • 52 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kuba »
rozumiem. btw jest juz znany line-up?
  • 79 / / 0
Line up :
Michale Burian , Angelo Mike , S. Ingrosso ,D. Guetta , Markus Schulz , Sander v Doorn.......
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
Na boku prawdopodobnie zagra :
Menno , Re:Locate
  • 996 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
Hej wam, i jak po Sensation?? Jakie wrażenia, jak sie bawiliscie?? słabo/średnio/dobrze/super/albo kurwa zajebiscie :-D Jak oceniacie tegoroczne SW? Pozdro
[H]R Crew
  • 79 / / 0
Nieprzeczytany post autor: stary kwasiarz »
Byłem 1 raz nie mam porównania ale było Z A J E B I S C I E !! nie żałuje żadnej złotówki jaką w to zainwestowałem ....... SW jest jak MDMA = nie da sie tego wyrazić słowami trzeba spróbować :cool:
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
Jak ktoś by wpieprzył cały blotter LSD + gram zajebistej fuki + 12 Tablet to też by miał tak dobrze jak ty miałeś :D . Jesteś nieadekwatny :P . Ja zjadłem mało i też powiem że bylo zajebiście :D.Stary kwasiarz wogóle masz chyba jakiś nieoficnalny rekord w ćpaniu :P.
  • 15 / / 0
A na SW 2009 się ktoś wybiera? xD
Albo ma sprzedać 2 bilety na 2008?
Uwaga! Użytkownik Katemina nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vego^ »
ja bilety na 08 bede we wtorek bral ;p znaczy jeden, bo ekipa w sobote zamowila a ja zapomnialem heheh :/ i 50zl wiecej ;/ feeeest
'I pamietaj, szacunek - to wszystko'
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.