Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 799 / 452 / 0
300 za gram? To gdzie ty mieszkasz, w Katarze? Ja kupuje piątkę esketaminy za 250zł kolego.
  • 370 / 111 / 0
W Poznaniu po tyle chodzi
"Life pain always sexy"
  • 1339 / 339 / 13
wtf ja kiedyś w UK za £20 dostałem wora 1.7g na wadze a za 10 funa więcej 2.5g podobno lepszej %-D

nwm jak w polszy ale sto zotych za sztukę to za chuja bym nie dał
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 465 / 45 / 0
Zamienił ktoś z Was z sukcesem SSRI lub inne antydepresanty na różne dolegliwości psychiczne na okazjonalne branie ketaminy i czy to lepsza alternatywa bo raz spróbowałem małej dawki kety i dawno nie miałem następnie tak świetnego tygodnia . Ponad to zniwelowało chęć sięgania po stimy.
  • 135 / 9 / 0
@Czoug
Chodzi o to, że to będzie pierwszy raz z ketaminą i jeśli było by nieprzyjemnie to jakieś przerwanie lub zniwelowanie fazy.

Btw. jakie dawki polecacie na pierwszy raz/ Wiem, że to już się pojawiało, ale może jakieś świeże spojrzenie?
  • 270 / 66 / 0
To zależy jaką masz konkretnie ketamine izomer R czy S albo mieszankę.
Dawki tak od 80 mg do 120 będą git i nie musisz się obawiać faza jest bardzo przyjemna łóżko muzyka na słuchawkach i wpadasz w dziurę.
Uwaga! Użytkownik PolskiLen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1339 / 339 / 13
absolutnie odradzam ~100mg na pierwszy raz jeżeli ma być fajnie a nie łooookurwajapierdolecojestblblblbl
25 maja 2025ymka pisze:
@Czoug
Chodzi o to, że to będzie pierwszy raz z ketaminą i jeśli było by nieprzyjemnie to jakieś przerwanie lub zniwelowanie fazy.

Btw. jakie dawki polecacie na pierwszy raz/ Wiem, że to już się pojawiało, ale może jakieś świeże spojrzenie?
jeżeli nie przesadzisz to nie będzie to nieprzyjemne a wręcz zdumiewająco ciekawe, przede wszystkim nie rób kresek wielkości fety czy mefedronu tylko tzw pazurki i odczekaj kilkanaście minut zanim się rozkręci, nie dorzucaj pochopnie bo może być lekkie zdziwko

ano i odradzam walenia w terenie bez ogarniętych ludzi - ja właśnie pierwszy raz zajebałem spory kopczyk z klucza to po parunastu minutach po odprowadzeniu ziomka na pociąg zupełnie straciłem orientację na zasadzie w jakim ja mieście w ogóle jestem i czy to na pewno jest ziemia %-D
  • 135 / 9 / 0
100 mg... O kurwa... Też słyszałem żeby zaczynać od mniejszych dawek, rzędu 30-60 mg...
  • 1339 / 339 / 13
no tak jest najlepiej ale warto wiedzieć, że tolerancja skacze zaskakująco szybko jeśli wali sie bez opamiętania - u mnie po niespełna tygodniowym ciągu gdzie pękło 7 gramów ostatnią dawką było po prostu wszystko to co się ostało na talerzu (no bylo tego sporo nwm z jakieś 300-350mg? %-D ) bo juz nie chciałem się męczyć a innego racjonalnego sposobu nie wymyśliłem no i cóż… wygięło mi mózg niesamowicie ale ciężko powiedzieć żeby to było równie spektakularne jak przy pierwszych razach
  • 135 / 9 / 0
Nieee, to ma być jednodniowe, wieczorowe tripowanie. Zapoznanie się z substancją o której słyszało się wiele dobrego, m in., o właściwościach antydepresyjnych.
ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.