Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Ma ktoś z was tak jak ja że potrafi siedzieć na kompie 2-3 dni np grając w gry i pizgać kamień rajke często nie wiem raz na 10 minut 20 roznie
pytam bo chcialbym poznać jakąs wiedze co sie dzieje z moim organizmem gdy nie wstaje z krzesla przez dobre pare godzin czasami nawet no i rzadko wstaje bo tylko na siku zrobić sobie picie i to tyle
pije duzo wody poruszam sie jak nie zapomne, caly moj nałóg polega na takim schemacie...obecnie jestem po terapii umiem przeżyć głód teraz moja częstotliwość brania to rzadko tak z raz na 2 miesiące teraz bylem czysty 6 miesięcy ale wypilem alko i no... hamulce pusciły i no mam pytanko do was czy ma ktoś podobnie że sie alienuuje w pokoju siedzi na krzesle po 2-3 dni i jaką macie wiedzę zdrowotną na ten temat, wiem że krązenie pewnie w pizde dostaje, a tak to jakoś tam zawsze ziólka moczopędne zaparzałem duzo wody przy biurku i grane przez te jebane 2 dni potem wiadomo deprecha pare dni odsypianie itd ale noo ciekawi mnie w sumie wszystko od takiej osoby która ma podobny schemat
  • 9 / 2 / 0
Aktualnie jestem na energetykach, zastąpiłam amfetaminę i 3-MMC napojami energetyzującymi, tanimi typu Tiger, Ngine czasami jakiś Monsterek.

Jednakże jak byłam na ciągach to miałam tak jak Ty podobnie, temat co dwadzieścia minut kreska i znowu komputer ulubiona gra online.

Nie wiem jakiej wiedzy chcesz tu uzyskać? Osobiście powiem, że organizm dostaje ostro po dupie przez brak jedzenia, zawsze do amfy czy trójeczki miałam pod ręką maślankę Mrągowską, kefir i tym podobne, amfa ostro ścina białko w organiźmie i sieje ogólne spustoszenie jak zresztą każdy krysz.

Dużo się nawadniaj, kup sobie Aspargin w aptece (magnez + potas tabletki) i zawsze coś na siłę zjedz. To ważne! Bez jedzenia wycieńczasz szybciej organizm i serce dostaje dwa razy po dupie.
  • 1 / 1 / 0
Bardzo ważne jest też o to aby zadbać o swoje oczy jeżeli grasz na komputerze telefonie konsoli Jeden kit Polecam ci Starazolin Hydro Balance jedyne krople które powodują że nie będą cię szczypiały oczy tylko faktycznie ci je nawilżą druga sprawa jeżeli masz pozbądź się białego światła Uwierz mi na drugim jak się patrzysz w białe światło aż głowa boli
  • 1505 / 526 / 0
Miałem tak, potrafiłem leżeć na łóżku z laptopem nakurwiajac dobę w Hearthstone z przerwami na walenie konia. Wstawałem do pozycji siedzącej żeby się napić wody i wtedy w turbo zjebanej pozycji w jednej ręce woda w drugiej myszka od laptopa, plecy wygięte jak debil i dalej gram, wody oczywiście nie piję, nie kładę się z powrotem tylko tak zastygam... No masakra, z perspektywy czasu to było mega spierdolone, oczywiście do pracy rowerem (Holandia) na ostatnią chwilę tuż po waleniu konia klejący spocony, kurwa. Szkoda nawet opisywać dalej, kto przeżył, ten wie. Dobrze, że już tego nie robię.

Jak Ci mogę coś doradzić, to ustaw sobie przed ćpaniem budziki co godzinę, żeby wstać chociaż na minutę się rozciągnąć, bo to obojętne dla zdrowia nie jest. Jak już to robisz rzadziej to bardzo dobrze, ale na Twoim miejscu bym ograniczył ilość kupowanego towaru, żeby się w dobie zamknąć i najlepiej jakieś benzo na zejście, bo bez tego to można polecieć dokupić i tak do zajebania. Lepiej sobie pigułę walnąć raz na kwartał, przecież dobrze wiesz, że po drugiej max trzeciej kresce to już tylko walisz by walić, a fajnie to nie jest zbytnio.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.