Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1475 / 236 / 0
@mietowy3 a o chuj tobie chodzi? Co ci nie pasuje z fluoksetyną?
  • 1915 / 183 / 0
@zburzony nie zawsze więcej znaczy lepiej. Skoro już brałeś taki miks, a nadal musisz się leczyć, to może nie warto wracać do czegoś co niekoniecznie się sprawdziło? Jeżeli Twój lekarz ma łeb na karku to mu zaufaj i tym razem spróbuj współpracować zamiast samemu ustawiać sobie leczenie. Pamiętaj też, że same leki raczej niewiele pomogą. Ważna jest też praca nad sobą, jakaś terapia czy wizyty u terapeuty / psychologa. Jak to się mówi - leki same z domu za ciebie nie wyjdą.
Take DXM and Be Happy
  • 1475 / 236 / 0
@Demis ale kto mówi że fluoksetyna się nie sprawdziła? Kilkukrotnie ją brałem i może na lęk się nie nadaje ale potrafi aktywizować a tego mi teraz potrzeba. Leki zamierzam brać do końca życia bo nigdy nie dopuszczę żeby było to źle jak przed nimi.
Terapia, psycholog? To nie dla mnie. A próbowałem. Pozostaje mi niwelowanie zaburzeń osobowości lekami, na ogół całkiem dobrze się to sprawdza. Ale dziękuję za troskę;)
  • 52 / 7 / 0
dzisiajmietowy3 pisze:
@zburzony widzę, że alfa i inne stymulanty ostro zryły Ci beret. Fluo czyli słynny Prozac, pierwszy SSRI na rynku, przełom.
Pierwsza była Fluwoksamina
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.