Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / 3 / 0
21 czerwca 2023RefinedFury pisze:
07 maja 2023RefinedFury pisze:
400 mg. Trochę stymuluje, ale głównie na tyle, że wkręca w jakiś temat i chce się żuć gumę. Miałam po niej problemy ze wzrokiem przez jakieś pół godziny, że trudno mi było patrzeć na ekran telefonu a do tego uczucie gorąca i może trochę podnosi libido. Ogólnie dla mnie, jako osoby, która od dwóch lat nic nie ćpa, podbicie nie było złe, zwłaszcza, że wiele nie oczekiwałam.
Edit: Z selegiliną efekt jest bez porównania lepszy, szkoda marnować i brać solo. Podoba mi się to, że nie ma takiego ciśnienia na dorzutki.
Jutro przyjdzie kolejna porcja i będę testować z hordeniną.
A wiec tak: hordenina daje więcej niż PEA solo, ale krótko trzyma i trzeba brać większe dawki PEA. Do tego jest mniej euforycznie niż z selegiliną, ale faza jest ;p
Nawet na hordeninie można latać całą noc, miałam już kilka akcji, że nie zauważyłam, gdy nagle nastał poranek XD
  • 1 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: spam2 »
04 listopada 2007Kamasutener pisze:
Co to alfa-PEA w innym topiku http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=16233 to prawdopodobnie jest to pseudoamfetamina o której tam wspominam nie mam co do tego 100% pewności bo nie dotal do mnie jeszcze podrobiony keton ale po podaniu dozylnym dużej ilości ochotnik czol smak i zapach acetofenonu który dzien wczesniej dano mu ( w lasciwie jej bo była to kobieta) do powachania .
Wybaczcie.. Kupiłem z rozpędu alfa-fentyloetyloaminę (1l=300zł) i nie wiem co to do końca jest, bo czat AI (you.com) odpowiada raz w jedną, raz w drugą stronę, w zależności, czy wpiszę: 1-fenyloetyloamina, alfa-fenyloetyloamina, C8H11N, czy też alarmująco brzmiąca..
:płacz: 3-methyobenzylamina.. W każdym razie zapach ma znajomo amfetaminowy.. :patrzy:
Natomiast tu -> https://www.sciencedirect.com/topics/ch ... ethylamine Przy selegilinie jest wzmianką - jest pochodną 1-..

Zdaniem gov.pl jest umiarkowanie niebezpieczna (skóra i zażywanie).. :trucizna:
ale 100% SZCZURÓW PRZEŻYWA NIEWIELKI DAWKI.. BRAK WIĘCEJ INFO :rzyg:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2024 przez spam2, łącznie zmieniany 7 razy.
  • 1 / 2 / 0
21 lipca 2022kottt behemot pisze:
Czy brał ktoś PEA ze Stanów? Jak wygląda kwestia prawno-celna?
W poprzednim miesiącu pół kilograma dotarło po 2,5 tygodnia. Super jakość. Więc, planowałem zaopatrzyć się w subskrypcję ( ze sklepu sportowego ) typu kilogram co miesiąc za 100$.. Zacząć odbudowywać ambicje i mięśnie, oraz z uwagi na wyraźny efekt nootropowy przy ścisłej nauce. Jednak tym razem po ponad trzech tygodniach w informacjach o śledzeniu pojawił sięę wpis, o tym że paczka jest przetrzymywana przez urząd celny. Proszę o info, bo substancja subiektywnie bezpieczna (bez dodatkowego ryzykownego udziału IMAO-B z trudnych recepty), a przelicznik cenowy w polskich sklepach to 4:1, gdzie jest ona na porządku dziennym.

Dla osób które wyszły z nałogów, bądź planują, to jedyna alternatywa. Przez dekadę faszerowano mnie psychotropowymi blokerami, które w niczym nie pomagają a mają za zadanie wyłącznie wyłączyć człowieka z obiegu. Psychiatria to wielka jama do której spycha się wszystkich którzy zaufają intencjom lekarzy, którzy się z nich utrzymują.. Jeśli chcesz się wyleczyć musisz kołować leki na własną rękę. Serio!
  • 1 / 2 / 0
Wątek troszke zastygł. Wspomnina wcześniej przesyłka dotarła, lekko opóźniona z niewielką dopłatą.

Niewiele mamy leczniczych wyrobób dla chorych z problemami typu NNN, w dopuszonych aminach?

Xyloematalozin jest megapomocny, sprawdzę jeszcze poprawę przy podle wyschnietym zatkaniu nosa po loratydynie._. Przypadkowo znalazłem wzmiankę o pokrzywie indyskiej, na utrzymanie wody i odchudzenie, ale wywołała u mnie za drugim razem allergie języka, niepolecam łaczyć losowo suplementów.
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2024 przez TrzeciTrzepak, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 141 / 5 / 0
Siemanko widzę że temat nieco zdechł... Czy ktoś może mi podesłać na PW skąd można kupić dobrej jakości PEA i inne jej pochodne? Bo to z alledrogo to coś śmierdzi mi na jakości i profil działania jest nieco inny niż PEA które kupowałem w innym źródle kilka lat temu.
  • 1 / 2 / 0
Wszystkim Nienaiwnym Słuchaczom:
!Uwaga na nadużycie, szczególnie z papierosami i środkami oddechowmi, może wywoływać silne arytmie
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2025 przez TrzeciTrzepak, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4 / / 0
Dlaczego jak biorę hordenine + pea to działa tylko raz dziennie a kolejne dorzutki nic nie dają?
  • 240 / 51 / 0
Za mało hordeniny trzeba się ną dobrze naładować i dawki PEA do 50-100mg. Najlepiej popić gorącą Zieloną Herbatą. kiedyś po takim miksie myślałem, że umrę dobrze, że była niedziela i całą fazę przeleżałem na łóżku bo stać nawet nie mogłem a ciśnienie podchodziło pewnie pod 200 XD Nie polecam ale PEA szła na oko sam nie wiem czy było 100 czy 200mg
and its going to suck.
It's not going to be fun.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.