Powiem wam,że taki zalew serotoniny to dawno nie miałem,ale ładowanie o wiele lepsze niż wenlafaksyny.
Na wenli pełno depresyjnych myśli przez pierwsze 21 dni,a tutaj działanie zaskoczyło od 1 tabletki czuje polepszony nastrój.
Co najlepsze biorę ją rano a tak od 15-16 czuje zmęczenie jednocześnie jakby wylew serotoniny.
Ogólnie jestem sceptycznie nastawiony do antydepresantów,bo każdy jeden mnie zamulał i odklejał głowę,a tutaj jest zupełnie inaczej. <3
I serio,było to od pierwszej tabletki,od uczucia rozlania się serotoniny po ciele,po wyciszenie i spokój.
Z wizualnych skutków,no to wzmożona potliwość.
Druga kwestia przy początku brania wenlafaksyny przez pierwsze 5 dni spałem po 2-3h,pociłem się i byłem pobudzony,i to po dawce 37,5mg.
Rozumiem,że wtedy też sobie wkręcałem placebo i nie mogłem zasnąc,bo se wkręciłem na łeb? :D
Przerobiłem dużo antydepresantów i podchodziłem już sceptycznie do nich,bo większość zamulała i robiła więcej szkód niż pożytku.
Tutaj czuje potencjał i to od pierwszej tabletki tak jak napisałem.
Post dla potomnych,dla tych co już zwątpili w jakiekolwiek antydepresanty,warto trochę od nich odpocząć(ja dałem sobie ponad rok czasu) i spróbować tego czego jeszcze nie było na liście,żyje też ponad 2 lata w trzeźwości,więc logiczne,że takie antydepresanty będą mnie mocniej kopać na początku niż osoba,która nie ma przerwy od ćpania i bawi się dodatkowo w antydepresanty.
Pozdrawiam.
w sensie jestem tak ospały,nic mi się nie chce.
Przeczekać to,czy już raczej nie będzie nadziei,że ten lek mnie napędzi i iść w welbutrin?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.