Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
65
13%
Zażywając stymulanty
38
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
25
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
22%
Nie wychodząc z domu
174
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
18
4%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 494

ODPOWIEDZ
  • 26 / 2 / 0
@Hanalena dzięki za sugestię, rację masz w pełni bo też terapię planuję jak tylko będę miała pieniądze na takie atrakcje. Jedyne co chcę, żeby wybrzmiało, to że widzę z tym problem i to srogi, dlatego produkuję się z tymi postami które chuja kogokolwiek interesują, ale przynajmniej dzięki Wam mogę ten syf ubrać w słowa. <3
@Ptaszyna odrzucili mi post bo ponoć nie na temat, a szkoda bo się rozpisałam z odpowiedzią Tobie. W skrócie, brzmisz jak przesympatyczny człowiek, ale boję się z Tobą wchodzić w głębszą konwersację, bo nadal chcesz brać kodeinę, a ja w ostatecznym rozrachunku nie chce. Bo już mam jednego przysłowiowego szatana na ramieniu, który też mi mówi żebym zarzuciła i bez sensu że w ogóle skończyłam.

przeniesiono z wątku ogólnego - gen
Uwaga! Użytkownik ThrowawayReddi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1020 / 244 / 0
@Ptaszyna

Proszę Cię. Pisz krótsze posty. Nikt tego nie czyta. Chyba, że naćpany. Tu pisz o kodeinie, a resztę swoich przemyśleń wywal do hydeparku do tasiemca.

podpisuję się pod prośbą /Merx
  • 162 / 29 / 0
@DobryWujas zaraz się okaże, że @Ptaszyna wykrakał ;) Ja czytam, ale mogę być i "nikt". Z mojej perspektywy jego spostrzeżenia trafnie uchwyciły działanie kody, zwłaszcza w zakresie tłumienia frustracji (wściekłości) i pragnienia świętego spokoju (wytchnienia), a właśnie o takim dylemacie wspomniała @ThrowawayReddi.

• 1020 / 244 / 0
@Hanalena

Nikt czytaj większość. Czytaj między wierszami. To nie jest żaden zarzut do tego co pisze tylko jak. Można to wszystko streścić. To jest rozwleczone jakby słoń nadepnął na tekście, a potrzeba to sprężyć jakby zostając przy zwierzętach gepard napędzał sprężarkę xD.

Ode mnie koniec OT

• 505 / 101 / 0
@DobryWujas Wybacz, ale wynika z takiego natręctwa, że chcę się upewnić, że zostanę zrozumiany, żeby nikt się nie przypierdolił, bo potem mi ktoś wymyśla rzeczy typu, że ja napisałem, że opakowanie kody ma 480 mg, a wiadomo, że jak tylko czegoś precyzyjnie nie wyjaśnisz to się ktoś przyjebie do łuk i nieścisłości.

Przecież w samym zeszłym tygodniu to do mnie się nawet poza forum chyba z kilkadziesiąt razy gdzieś ktoś przyjebał. Ludzie mają to w genach.

No, ale dobra kończę, bo się ktoś przyjebie, że za długo, albo off top.

• 592 / 145 / 0
@Ptaszyna
przyznam ze troche mnie to wyczulenie na "przyjebywanie sie" rozbraja.
typem defensywnym jestes, rozczytalem cie (pdk).

tyle ze taki overthinking to mi sie z przejaraniem na granicy lapania paranoi kojarzy raczej.
jak sie ktos przyjebie to sie przyjebie, jego problem najwidoczniej.
co z tego, zawsze mozna kulturalnie zasugerowac, aby sie odjebal.

chyba ze to wyrafinowany trolling, bo momentami nie wierze w to co czytam, (a czasem czytam, chociaz przyznaje, na trzezwo prawdopodobnie nie dalbym rady przebrnac miejscami, bo obraz meczennika cierpiacego za miliony wylaniajacy sie zza tego co piszesz zwyczajnie jest dosc smutny i ponury).

• 5339 / 965 / 0
@Poluska
Kratom

Ludzie się przypierdalaja o byle co. Wystarczy poczytać komentarze pod postami o znanych osobach typu te piosenkareczki Viking Gabor czy robi Carbon.
Jadą po nich jak.po burych sukach .
Najwięcej widac tego w internecie w postac
i tzn hejtu który jest po prostu uzewnętrznieniem dualistycznej natury człowieka.
Zainteresuj się filozofią Carla Junga.
On to ładnie opisał czemu np bycie zbyt dobrym, mało asertywnym jest dla nas złe.
Życie jest za krótkie żeby się przejmować opinia innych.
Te same osoby, ba , nawet rodzina szybko o Tobie zapominaja po Twojej śmierci.
Popłaczą parę dni i życie toczy się dalej.
A człowiek nagina swoje zasady żeby się komuś przypodobać , kogoś nie urazić.
Ludzie to podły gatunek.
Zyjac w strachu o jutro, przejmując się wszystkim nadmiernie blokujemy swój potencjał a nawet powoli się niszczymy .
To prowadzi do rozwoju wszelakich nerwic, depresji, sięgania po używki.

The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 505 / 101 / 0
Dobra Panie i Panowie, wybaczcie, że tak się rozwlekałem. Po prostu stara szkoła pisania na forach jestem, gdzie pisywało się długaśne posty. Będę się starał już to ograniczyć. Tym bardziej, że teraz ludzie ogólnie są w stanie się krócej skupić przez elektronikę itp. rozumiem to.

Będę się starał nie off topować i nie odbiegać od merytoryki. Może przesadzałem z tym wyczuleniem na przyjebywanie, ale wiecie. Robotę mam jaką mam i tam w chuj telefonów, spotkań, opierdoli, powiadomień i ciągle się ktoś przypieprza, po takim dniu jestem wyprany i to też niestety pchnęło mnie mocniej do ćpania, a nie mam niestety chuj wie jakich kwalifikacji, chciałem zmienić pracę, ale koledzy zaczęli szukać roboty i lipa teraz jest. Wszędzie mają ich w dupie. Dekoniunktura.

Od teraz będę się starał poprawić. Wybaczcie, muszę wbić się w rytm.

Co do tego śmiecenia paczkami to też słabe, bo zaraz ktoś podniesie larum, że młodzież ćpa kodę, bo leży pełno paczek i zalewa osiedla i trzeba przykręcić śrubę, dać na receptę, zakazać.

I efekt będzie taki, że i tak ćpuny będą ćpać, ale trzeba będzie żebrać od konowałów i płacić dodatkowo za wizyty, a ostatnio kumpla np. lekarz nagle odciął z dupy od czegoś, bo mu się jakiś moralniak włączył. :D

• 1764 / 593 / 0
Miałem takie worki kiedyś jak byłem jebnięty i zbierałem. Większość paczek Acodinu i Thiocodinu jakie zjadłem mieszkając u ziomka — nie pamiętam ile których dokładnie, ale było ich łącznie ponad 250 i zdecydowana większość to był thio. Tak myślałem co z tym zrobić i zbierałem dalej, patrzyłem na ten obrazek "sztuka nowoczesna" i myślałem sobie "kurwa jak ja zrobię swoje dzieło, to dopiero będzie".

Finalnie cały wór trafił do kontenera w altance na podwórku zioma, bo ja nie miałem pomysłu innego, niż wyjebać to pod apteką jakąś, co było idiotyczne, więc tego nie zrobiłem. Lenia miałem w chuj, tyle ćpając i może szkoda, bo jakaś fajna instalacja mogła z tego powstać i pójść na Allegro czy OLX, nie dla zarobku, dla mema i historii. Żałuję, że tego nie zrobiłem.

Miałem później nadzieję, że jakiś pracownik wysypiska znajdzie i zrobi foty i będzie rozkmina w Szczecinie, ale też chuj. Ważne, że legenda żyje w moim sercu.

• 112 / 9 / 0
Ja zbieram pudełka po thiocodinie jak i Acodinie i chcialabym zrobic obraz, ale jak zobacza to rodzice to chyba sie przekraca. Chyba zaczne robic scrapbooka albo junk journal tylko po to aby gdzies wkleic opakowania po tych lekach 🥹

teleport z ogólnego do knajpy /Mx
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.