02 maja 2025pomasujplecki pisze: Nerwica lęku ogolnyplynącego z bardzo rzadkimi atakami paniki (tryb wycofania) sama paroksetyna i pare ssri nie jest u mnie w stanie calkowicie zaleczyc choroby. Jedynie ustabilizowac nastroj serotoninowy. To i tak duzo.
Czy próbował ktos jakis silniejszy uspokajacz ?
Oczywiscie zlotoustne beno istnieje ale jego stosowanie codziennie to rodzaj patologii ukladu nerwowego.
Z drugiej strony bupropion jest inhibitorem CYP2D6 który metabolizuje paroksetynę, więc jej stężenie też może ulec zwiększeniu. Ale w razie czego zawsze możesz zmniejszyć nieco dawkę.
Przebijaja się nerwy.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Możesz jeszcze spróbować buspironu, najmniej inwazyjny z tych wszystkich a też podobno pomaga na obniżone libido. Ewentualnie zmniejszyć dawkę paroksetyny, bo obawiam się że przy 60mg paro nic Ci nie pomoże z tym problemem.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Jak można komukolwiek proponować zmniejszenie paroksetyny czyli jednego z najsilniejdziałającego leku przeciwlękowego na buspiron który praktycznie nie ma działania. Pomyśl no trochę. Może i ktoś tutaj wyskoczy. Ha! Buspiron mi pomógł. Co nie zmienia faktu, że proponujesz zmienienie dawki totalnej siekiery na ledwo działające gówno i możesz gościowi fchuj zaszkodzić. Brałem spamilan i brak działania.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.