Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
Posty: 65 • Strona 7 z 7
  • 78 / 13 / 0
haha na Santorini, najs :D jak tam coś ogarniesz to naprawdę szacunek xd
  • 2 / / 0
Siemanko!

Początkiem maja wybieram się na tydzień do Grecji na wyspę Rodos a dokładnie do miejscowości Faliraki. Jest to około 12 km od miasta Rodos czyli stolicy wyspy.

Był ktoś z was może w tamtych okolicach i może powiedziec jak z dostępnością materiału a konkretnie mefedronu? Nie będę ryzykował zabierania czegoś ze sobą a chcemy z dziewczyną zrobić nockę 😁

Za wszystkie podpowiedzi dziękuję 😁
tp do istniejącego już tematu /Devixo
  • 78 / 13 / 0
Tam nawet palenia nie ogarniesz, a co dopiero inne tematy - bez szans. W stolicy Rodos z resztą też. Oczywiście zawsze się może jakiś niespodziewany zbieg okoliczności zdarzyć, ale sprzedających na ulicach tam nie ma kompletnie.
  • 2 / / 0
Na ludzi sprzedających na ulicach to nie liczę 😅 bardziej chodziło mi o okolice jakichś klubów, plaż czy miejsc gdzie jest dużo ludzi. Będę próbował popytać tylko myślałem że ktos był w okolicy i może podpowiedzieć gdzie dokładnie szukać
  • 1 / / 0
Ktoś może był teraz na krecie? Jak wygląda opcją na palenie , spidy itd?
ODPOWIEDZ
Posty: 65 • Strona 7 z 7
Newsy
[img]
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

[img]
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

[img]
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.