Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 173 / 23 / 1
"Musisz zmienić hasło aby aktywować wszystkie funkcje serwisu! KLIKNIJ TUTAJ - po kilku minutach od zmiany hasła ten komunikat sam zniknie."

Kilka godzin po zmianie hasła i nic - zarówno na kompie jak i na telefonie. Przelogowywałem się tu i tu, w kontekście cookies, patrzyłem inną przeglądarkę na której nigdy hajpa nie używałem - to samo. Możemy coś z tym zrobić?
Ważniejsze pytanie w sumie jeszcze mi się nasunęło, czy możecie mi potwierdzić że jest to aspekt tylko wizualny na ten moment, czy restrykcje na funkcje serwisu również faktycznie cały czas pozostają.
  • 6154 / 431 / 12
@Pepejson Nasz bot SSO nie zarejestrował tego byś zmieniał hasło, choć widzę że zrobiłeś to o 16:54.
Spróbuj proszę jeszcze raz.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 173 / 23 / 1
@surveilled Już jakoś 12 minut od kolejnej zmiany hasła, komunikat wciąż aktywny.
  • 895 / 8 / 120
Badam sprawę
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
  • 1368 / 498 / 0
Można LeszekSmieszek prosić? Zmianę nicku w sensie. Prośbę motywuję tym, że pasuje do nowej forumowej osobowości błazna w niektórych tematach. Starannych i uczciwych porad i dzielenia się wiedzą jak dotychczas porzucać nie zamierzam.

Nie wiem gdzie się prosi, a tematu nie ma po co robić. Prośba jest poważna i ostateczna, bez możliwości odwołania. No i przy okazji chyba pisałem też o tym gdzieś ostatnio ale mi uciekło, hasła nie pamiętam, jestem zalogowany na komórce, nie mogę go wyekstrahować (tak, wiem jak i niepoprawne), a jaki to był mail to już nie pamiętam bo na pewno fejkowy, w każdym razie nawet go znając to hasła do niego też bym nie miał. To przy okazji zmiany nicku proszę zmianę maila i informację gdzie i komu mam ten nowy mail wysłać po cichu.

20.04.25
Tymon Dymny

PS. Dałoby radę jeszcze ikonkę błazna 🤡 albo tą naszą bezzębną %-D wjebać na koniec nicku? Jeśli to nie utrudni logowania i nie wybuchnie serwerowni, to poproszę 😉
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.