Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 4985 / 847 / 0
wczorajzburzony pisze:
Masz rację @TymekDymek ale jest jedna różnica, wtedy byłem wjebany i żyłem tylko od dostawy do dostawy, tolerancję miałem bardzo wysoką. Teraz oprócz dwóch kilkudniowych wyskoków jestem od dawna świeży. Ale wiem też że nie reaguję już na takie rzeczy jak dawniej i tak już zawsze będzie.
Jeśli będzie lipa to daruję sobie trójkę na pewno, ewentualnie czasem się zniszczę czymś konkretnym.
Nie obraz sie, ale obserwuje mimowolnie Twoje posty od jakiegos czasu i od lutego plyniesz z nalogiem .
Jak robisz kilkudniowe wyskoki , nie mozesz na nocce sie zatrzymac , walidz po batach
Sam mam swoje za uszami ale nie moge czytac jak ktos tak zaklamuje rzeczywistosc .
Zdrowia
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1385 / 222 / 0
@ledzeppelin2 nie obrażam się, wiem jak jest, jeszcze niedawno określałem się jako były narkoman, ale przekonałem się że narkomanem jest się do końca życia, podobnie jak alkoholikiem. I tak samo jak przy alkoholu, nie ma już powrotu do rozsądnego ćpania, w sumie wiedziałem o tym ale najwyraźniej musiałem sobie przypomnieć. Do tego niestety dochodzi masochizm i cykliczna potrzeba zniszczenia dobrego samopoczucia o czym już tu wspominałem. Jak pisałem dzisiaj koledze, mimo że okropnie się niedawno zniszczyłem fetą i długo za to płaciłem, czuję jakby tylko kwestią czasu było zrobienie tego ponownie, jak bym mógł tylko to odwlekać. Chciałbym żeby to minęło, może tak będzie. A może dążę do tego żeby było jak z alkoholem czyli że organizm już odmawia jego przyjmowania, w sumie parę lat już organizm dawał wyraźne sygnały że najwyższy czas zrezygnować z picia na zawsze, ale piłem mimo to. Aż nawet mój masochizm okazał się mieć granice. Myślę że to całkiem możliwe że z prochem byłoby podobnie. Ale wiem że to może być tylko oszukiwanie się i szukanie na siłę powodu żeby znów przywalić.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.

Przemycali narkotyki z Kolumbii, trafią za kraty. Wyrok w głośniej sprawie

Od 4 lat i 3 miesięcy do 8 i pół roku więzienia - taki wyrok usłyszało w piątek sześciu mężczyzn należących do grupy przestępczej, która przemyciła z Kolumbii do Polski kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Sąd Okręgowy w Gliwicach wymierzył im także kary finansowe.