Wszystko, co dotyczy hodowli/uprawy grzybów psylocybinowych.
Jakie grzyby są Twoim zdaniem najlepsze?
Krajowe łysiczki
965
62%
Krajowe muchomory
103
7%
Importowane (wszystkie wrzucam do jednego wora)
490
31%

Liczba głosów: 1558

ODPOWIEDZ
  • 106 / 21 / 0
Hej, co to za bąble urosły na kilku kapeluszach? Raczej wszystko robione według instrukcji. Piny pojawiły się jakoś 4 dni temu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 62 / 9 / 0
To Ivory z SuperZioła, zostaw go w spokoju.
[ external image ]

A tak poważnie to nic takiego. Trzony rosną na kapeluszach. Jesli pojawia sie to masowo oznacza że szukają światła. Sporadycznie to nic złego. Finalnie jest pełnoprawnym produktem. Wszystko gra.
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 1 / / 0
IMG_20250411_082040.jpg
Dzień dobry, nie wiem czy dobrze plik wstawiłam, chodzi o to, że ostatnio kupiłam growkit APE i grzybki , które z niego wyrosły w ogóle nie przypominają tych poprzednich, tamte były duże , nawet do 10 cm, śnieżnobiałe, a te są małżeńskie, mają ok centymetra, półtora, są takie kremowo szare. Czy ktoś miał podobną sytuację? Kupione wszystkie z tego samego źródła. Czy to jakieś inne geny, odmiana...Jeszcze ich nie jadłam więc nie wiem jak z mocą, ale rzut wychodzi bardzo marny.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.