Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 33 / 6 / 0
wódka bocian
  • 177 / 26 / 0
Z czerwoną kartką i krakowska.
Przedstawienie musi trwać.
  • 34 / / 0
Bols, Sobieski.
  • 3 / / 0
Oxygen
  • 14 / 1 / 0
Nemiroff
  • 1001 / 84 / 0
Czerwona Kartka oraz Bols.
  • 690 / 310 / 0
Najgorsza wódka jaką piłem : Żytnia mazowiecka, Parkowa, Ciepły Krupnik, Starogardzka. Było to 12 lat temu. Wtedy, w tamtym czasie królowały : Bols, Wyborowa, Finlandia, Stock.
Obecnie w 2024-2025 roku.. kiepska wódka ale tania to Żubrówka (nadaje się do drinków z colą albo sokiem), Najlepsza wódka obecnie wedle mojego gustu oraz moich znajomych to : Stumbras, Amundsen, Absolut, Smirnoff - Można je pić solo a nawet nie przepijam czasami bo niema takiej potrzeby :) Jeszcze 5 lat temu super był Stock oraz Finlandia.. ale to już było i nieaktualne obecnie :) Bym zapomniał.. ostatnio piłem Bolsa cytrynowego prawie 40 voltów ok 28 zł za 0.5 i polecam, sprawdzona przez wieelu, dostępna w careful :D
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 25 / 5 / 0
Zdecydowanie barmańska, choć to prędzej wyrób likieropodobny niż wódka, ale zwał jak zwał
  • 2991 / 1646 / 35
Bocian od tej pory unikam alkoholu blech.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 31 / 0
ciepły bocian z gwinta, koszmar
dawka czyni truciznę
ODPOWIEDZ
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.