Dział dotyczący roślin zawierających substancje wywołujące in vivo uspokojenie organizmu, m.in. kratom i sałata jadowita.
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
Kurde, mam udany powrót do tego ziela....namiastka opio uskuteczniająca nastrój. Tanie, imo skuteczne, no druga sprawa że ja piję mocne napary z dużej ilości w półlitrowym kubku, a jak w zielarskim lokalnym u wiedzminki powiedziałem pół żartem że naturalny polski depresant, to się zaśmiała bo chyba wiedziała że to taki typ ziół bo najpierw chciałem kupić maczek kalifornijski, ale nie było i zdecydowałem się na glistnik 6.80 za opakowanie, i nie żałuję. Co ciekaw polepszył mi nie kojarzoną a tego typu rzeczami pamięć krótkotrwałą ułatwiającą ciągłość toków myślowych i rozumienia zawartości swojej własnej głowy.

scalono - łysy

Ktoś napisał recenzję glistnika na allegro że wspomaga osiągnięcie realności snu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 75 / 22
Z niecierpliwością czekam na, niedaleki już, sezon na to ciekawe ziółko (moment kwitnienia i owocowania). Chciałbym powtórzyć fazę jaką miałem po wygotowaniu reklamówki świeżaka z cytryną. Wyszło mi jakieś 1,5 l odwaru i zadziałało to wybitnie podobnie do dużej dawki DXM (450 - 600 mg) z lekką, opiatową nutą i "spokojnością" wielką. Były też efekty polepszenia pamięci jak napisał powyżej Verbalhologram i bardzo wyraziste sny, ale niekontrolowane. Tym razem zagęszczę i odparuję aby mieć miej do wypicia, bo smak jest okrutny.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przełomowe zmiany w holenderskiej polityce narkotykowej. Legalna marihuana tylko w 10 miastach

Holandia, kraj słynący z liberalnego podejścia do marihuany, wprowadza rewolucyjne zmiany w swoim systemie regulacyjnym. Od kwietnia 2025 roku tylko w 10 wybranych miastach holenderskie coffeeshopy będą mogły oferować swoim klientom wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. Ta fundamentalna zmiana stanowi część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji konopi.

Kokaina dla ubogich zalewa polski rynek. Sięgają po nią nawet dzieci

Narkotyki dla młodzieży to wciąż duże wyzwanie dla polskich służb. W 2024 roku polska policja zabezpieczyła 45 nielegalnych laboratoriów, w których produkowano syntetyczne narkotyki, oraz przechwyciła ponad 19 ton takich niedozwolonych substancji. W Polsce aktualnie poważnym zagrożeniem są syntetyczne pochodne katynonu – mefedron, klefedron i klofedron.

Rekord zatruć dopalaczami w Lubuskiem. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-latka

W 2024 roku województwo lubuskie stało się liderem w kraju pod względem zatruć dopalaczami. Liczba przypadków zatruć środkami psychoaktywnymi wzrosła o 65% w porównaniu do roku poprzedniego. Alarmujący jest również fakt. że do szpitali trafiają coraz młodsze osoby. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-letnia dziewczynka po zażyciu dopalaczy.