Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
co do mieszania sesarajów z tramadolem to 2 razy wziąłem ze dwa albo 3 tabsy Poltramu z citalopramem, za pierwszym razem było spoko, nawet noddowałem lekko
natomiast za drugim razem wszystko doprawiłem masakryczną ilością wódy jak typowy dałn, tak że mi wyszło lekko poniżej dwóch promili. Byłem wtedy na jakiejś imprezie. Straciłem kompletnie wszystkie hamulce psychiczne i człowiecze odruchy, skutkiem czego wygadywałem do ludzi dosłownie każdą rzecz jaka mi przyszła do głowy. Ze wstydu 2 lata nie pokazywałem się ludziom na oczy. Od tamtej pory poprzysięgnąłem sobie, że już nigdy nie wezmę tramadolu, a już na pewno nie z alkoholem i ssri.
Jednak, przytrafiła mi się okazja na 1,1g, a jestem w ciągu kodeinowym, to podmieniłbym kilka dawek na tram, stąd moje pytanie.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol
USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.