Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
ile po odstawce citalopramu 20mg/d oraz pregabaliny 300mg/d, branych przez rok, można zarzucić tramadol? tydzień będzie git?

co do mieszania sesarajów z tramadolem to 2 razy wziąłem ze dwa albo 3 tabsy Poltramu z citalopramem, za pierwszym razem było spoko, nawet noddowałem lekko

natomiast za drugim razem wszystko doprawiłem masakryczną ilością wódy jak typowy dałn, tak że mi wyszło lekko poniżej dwóch promili. Byłem wtedy na jakiejś imprezie. Straciłem kompletnie wszystkie hamulce psychiczne i człowiecze odruchy, skutkiem czego wygadywałem do ludzi dosłownie każdą rzecz jaka mi przyszła do głowy. Ze wstydu 2 lata nie pokazywałem się ludziom na oczy. Od tamtej pory poprzysięgnąłem sobie, że już nigdy nie wezmę tramadolu, a już na pewno nie z alkoholem i ssri.
Jednak, przytrafiła mi się okazja na 1,1g, a jestem w ciągu kodeinowym, to podmieniłbym kilka dawek na tram, stąd moje pytanie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.